• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Nyíregyháza, Ungarn

Søk og sammenlign Nyíregyháza, Ungarn hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Nyíregyháza, Ungarn
11. des. — 12. des.2
Nyíregyháza, Ungarn
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Nyíregyháza

Finn kjente overnattingssteder i Nyíregyháza, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 137 hoteller i Nyíregyháza, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Nyíregyháza er .
Disse hotellene i Nyíregyháza opplever mest aktivitet fra våre brukere for øyeblikket. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Nyíregyháza.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Sóstói út 66., Nyíregyháza, Hungary
Aventinus Hotel holder til i hyggelige omgivelser i Nyíregyháza. De byr også på gratis Wi-Fi på offentlige områder, møterom og en badstue.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,5
Enestående
666 vurderinger
Beliggenhet
5,5 km fra sentrum
1 427 kr
Hunyadi utca 2., Nyíregyháza, Hungary
Europa Hotel Es Etterem ligger i Nyíregyháza og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder. De har også møterom, roomservice og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,4
Bra
1128 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
633 kr

Tips når du skal bestille hotell i Nyíregyháza

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Nyíregyháza. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:lørdag
Dyreste dag:mandag
742 kr–2 212 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Nyíregyháza

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Nyíregyháza, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Nyíregyháza til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Nyíregyháza, kategorisert etter hotellklasse. Vi har fremhevet de mest populære eiendommene ifølge våre brukere, samt den beste verdien innen hver hotellklasse.
3 stjerner
Hunyadi utca 2., Nyíregyháza, Hungary
633 kr
4 stjerner +
Sóstói út 66., Nyíregyháza, Hungary
1 427 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Nyíregyháza

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Nyíregyháza for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Nyíregyháza, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Nyíregyháza

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Nyíregyháza, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Nyíregyháza?

    Korona Hotel, som har fått en score på 8,0 fra 1 442 brukere, er et av de mest populære hotellene i Nyíregyháza. Andre populære overnattingssteder inkluderer Aventinus Hotel som har en gjennomsnittsscore på 8,5 fra 666 brukere, og Hotel Pagony Wellness som har en gjennomsnittsscorepå 8,5 fra 659 brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Nyíregyháza

Vurder alternative opphold i Nyíregyháza
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Nyíregyháza

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering