Tips
Topprangerte hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i North End, Boston

Søk etter og sammenlign Boston, North End hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

North End - Boston, MA, USA
30. mai — 31. mai2
North End - Boston, MA, USA
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i North End

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i North End. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:November
Dyreste måned:april
Gjennomsnittspris i North End:3 092 kr/natt
Billigste pris funnet:1 773 kr/natt
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:tirsdag
1 782 kr–4 005 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
2 612 kr–4 156 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Høyest rangerte North End, Boston vanderhjem

Bla gjennom overnattingssteder i North End, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 75 overnattingssteder i North End, og data ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Ifølge brukerne våre er dette noen av de beste hotellene å bo på i North End. Sørg for å lese hotellbeskrivelser og -anmeldelser for å finne det riktige overnattingsstedet for deg.
Vis alle 75 hoteller
3 Battery Wharf, Boston, MA, United States
0,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
3 404 kr
Gjennomsnitt per natt
241 Hanover Street, Boston, MA, United States
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 766 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i North End

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i North End, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i North End til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Vi har kommet over følgende hoteller i North End med forskjellige pris- og hotellklassealternativer. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i North End.
3 stjerner
3 stjerner
241 Hanover Street, Boston, MA, United States
2 766 kr
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i North End

Utforsk forskjellige nabolag og områder i North End for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Naviger til områdene i nærheten av North End du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om å bo i North End, Boston

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i North End, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i North End?

  1 971 vurderinger ga Battery Wharf Hotel, Boston Waterfront en gjennomsnittsscore på 8,2/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Bricco Suites, som fikk en score på 8,6/10 basert på 485 vurderinger. Boston Yacht Haven kan også være et bra alternativ, med en score på 9,7/10 basert på 613 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Copley Square?

  Hilton Boston Park Plaza er et hotell i nærheten av Copley Square som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,0 basert på 6 067 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i North End i nærheten av Boston University?

  The Verb Hotel er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Boston University på HotelsCombined (en score på 9,3 fra 2 295 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Fenway Park?

  Hvis du skal reise til Fenway Park, er The Colonnade Hotel som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (2 641 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 8,5/10).

 • Hvor mye koster hoteller i North End?

  2 852 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i North End, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i North End?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i North End med priser fra 2 692 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i North End?

  Det mest populære landemerket i North End er Copley Square, som ligger i Boston, etterfulgt av Boston University og Fenway Park, som ligger i henholdsvis Boston og Boston. Avhengig av hvor du skal bo og hvor lenge du planlegger å bli i North End, kan du kanskje besøke minst én av disse byene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i North End

Vurder alternative opphold i Boston
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Boston

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering