• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av National Chung Cheng University, Minxiong Township

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av National Chung Cheng University fra hundrevis av reisesider, og spar penger

National Chung Cheng University - Minxiong Township, Taiwan
2. mar. — 3. mar.2
National Chung Cheng University - Minxiong Township, Taiwan
lø. 2.3.
sø. 3.3.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær National Chung Cheng University

Finn kjente overnattingssteder i National Chung Cheng University, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 3 hoteller i National Chung Cheng University, og prisdata ble sist oppdatert 24. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i National Chung Cheng University er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av National Chung Cheng University med størst etterspørsel. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i nærheten av National Chung Cheng University.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
No.19, Shengxue 1st St., Minxiong Township, Taiwan
Hoya Resort Hotel Chiayi ligger i Minxiong Township med kort vei til populære turistattraksjoner. Gjester får også tilgang til gratis Wi-Fi og parkering på området.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,6
Bra
585 vurderinger
Beliggenhet
1,4 km fra sentrum
673 kr

Andre overnattingssteder i National Chung Cheng University

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i National Chung Cheng University Det er 3 hoteller i National Chung Cheng University, og prisdata ble sist oppdatert 24. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i National Chung Cheng University er .
Vis alle 3 opphold
Minxiong Township, Taiwan
2,0 km fra sentrum
Klimaanlegg
463 kr
Gjennomsnitt per natt
No.19, Shengxue 1st St., Minxiong Township, Taiwan
1,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
673 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i National Chung Cheng University

Utforsk forskjellige nabolag og områder i National Chung Cheng University for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 24. februar 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av National Chung Cheng University du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i National Chung Cheng University

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i National Chung Cheng University, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 24. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av National Chung Cheng University?

    Et av de mest populære hotellene i nærheten av National Chung Cheng University, er Hoya Resort Hotel Chiayi, som er vurdert av 585 brukere og som for øyeblikket har en score på 7,6/10.

  • Hvor mye koster hoteller i National Chung Cheng University?

    Gjennomsnittsprisen på et hotell i National Chung Cheng University er 147 kr per natt, basert på data fra de siste 3 dagene.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av National Chung Cheng University?

    HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i nærheten av National Chung Cheng University med priser fra 147 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i National Chung Cheng University

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering