Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av National Chiayi University, Chiayi City

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av National Chiayi University fra hundrevis av reisesider, og spar penger

National Chiayi University - Chiayi City, Taiwan
22. feb. — 23. feb.2
National Chiayi University - Chiayi City, Taiwan
to. 22.2.
fr. 23.2.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av National Chiayi University (Chiayi City)

Finn rimelige overnattingssteder i National Chiayi University, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i National Chiayi University helt nede i 520 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i National Chiayi University, som kan bookes for denne prisen. Sun Dialogue Hotel by Cosmos Creation er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i National Chiayi University. Prisdata ble sist oppdatert 15. februar 2024
Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i nærheten av National Chiayi University for øyeblikket. Dersom du er fleksibel på avreise- og ankomstdato, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle hoteller
No. 888, Section 1, Daya Road, Chiayi City, Taiwan
4,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
520 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i National Chiayi University

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i National Chiayi University Det er hoteller i National Chiayi University, og prisdata ble sist oppdatert 15. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i National Chiayi University er .
Vis alle opphold
No. 888, Section 1, Daya Road, Chiayi City, Taiwan
4,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
520 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i National Chiayi University

Utforsk forskjellige nabolag og områder i National Chiayi University for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 15. februar 2024.
Naviger til områdene i nærheten av National Chiayi University du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i National Chiayi University

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i National Chiayi University, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 15. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av National Chiayi University?

    1 975 vurderinger ga Sun Dialogue Hotel by Cosmos Creation en gjennomsnittsscore på 8,6/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Lantan Fanyue Inn, som fikk en score på 8,9/10 basert på 1 024 vurderinger. Wu-Liu-farm B&B kan også være et bra alternativ, med en score på 9,4/10 basert på 105 vurderinger.

  • Hvor mye koster hoteller i National Chiayi University?

    Gjenomsnittsprisene på hoteller i National Chiayi University har som regel ligget på ca. 159 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av National Chiayi University?

    I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i National Chiayi University for så lite som 149 kr/natt.

Finn bedre resultater for ditt opphold i National Chiayi University

Vurder alternative opphold i Chiayi City
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Chiayi City

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering