Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Mauna Kea Beach, Waimea (Kamuela)

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Mauna Kea Beach fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Mauna Kea Beach - Waimea (Kamuela), The Big Island, HI, USA
26. apr. — 27. apr.2
Mauna Kea Beach - Waimea (Kamuela), The Big Island, HI, USA
fr. 26.4.
lø. 27.4.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Mauna Kea Beach

Finn kjente overnattingssteder i Mauna Kea Beach, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 40 hoteller i Mauna Kea Beach, og prisdata ble sist oppdatert 19. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Mauna Kea Beach er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Mauna Kea Beach med størst etterspørsel. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene hvis du ikke ser alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
62-100 Kauna’oa Drive, Kohala Coast, Puako, The Big Island, HI, United States
The Westin Hapuna Beach Resort ligger på Hawaii og tilbyr 4-stjerners fasiliteter, som blant annet gratis Wi-Fi på offentlige områder. Gjester har tilgang til en solterrasse, et utendørs svømmebasseng og en badstue.
9,0
Enestående
95 vurderinger
Beliggenhet
3,3 km fra sentrum
7 214 kr
62-100 Mauna Kea Beach Drive, Kohala Coast, Waimea (Kamuela), The Big Island, HI, United States
Mauna Kea Beach Hotel Autograph Collection ligger på Hawaii og tilbyr 4-stjerners fasiliteter, som blant annet et boblebad, gratis Wi-Fi på offentlige områder og utendørs tennisbaner. Det har også et treningsrom, et utendørs svømmebasseng og en skjønnhetssalong.
9,1
Enestående
18 vurderinger
Beliggenhet
15,9 km fra sentrum
11 037 kr

Andre overnattingssteder i Mauna Kea Beach

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Mauna Kea Beach Det er 40 hoteller i Mauna Kea Beach, og prisdata ble sist oppdatert 19. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Mauna Kea Beach er .
Vis alle 40 opphold
62-100 Kauna’oa Drive, Kohala Coast, Puako, The Big Island, HI, United States
3,3 km fra sentrum
7 214 kr
Gjennomsnitt per natt
62-100 Mauna Kea Beach Drive, Kohala Coast, Waimea (Kamuela), The Big Island, HI, United States
15,9 km fra sentrum
11 037 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Mauna Kea Beach

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Mauna Kea Beach for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 19. april 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av Mauna Kea Beach eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Mauna Kea Beach

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Mauna Kea Beach, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 19. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Mauna Kea Beach?

  The Westin Hapuna Beach Resort (9,0/10 fra 95 vurderinger) og Mauna Kea Beach Hotel Autograph Collection (9,1/10 fra 18 vurderinger) er begge alternativer med høye scorer i nærheten av Mauna Kea Beach.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Med en score på 8,2/10 fra 3 987 vurderinger, er Casa Lit Barcelona by Ona et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Mauna Kea Beach i nærheten av Bucharest City Centre?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Bucharest City Centre, er Leonardo Hotel Bucharest City Center, som har fått en score på 8,2/10. av totalt 1 157 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  133 vurderinger av Glk Premier The Home Suites & Spa på HotelsCombined ga hotellet en score på 7,9/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské.

 • Hvor mye koster hoteller i Mauna Kea Beach?

  Gjenomsnittsprisene på hoteller i Mauna Kea Beach har som regel ligget på ca. 1 994 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Mauna Kea Beach?

  1 795 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Mauna Kea Beach i løpet av de siste 72 timene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Mauna Kea Beach

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering