Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Masjid al-Qiblatayn, Medina

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Masjid al-Qiblatayn fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Masjid al-Qiblatayn - Medina, Saudi Arabia
21. feb. — 22. feb.2
Masjid al-Qiblatayn - Medina, Saudi Arabia
on. 21.2.
to. 22.2.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Masjid al-Qiblatayn (Medina)

Finn rimelige overnattingssteder i Masjid al-Qiblatayn, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Masjid al-Qiblatayn helt nede i 1 680 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Masjid al-Qiblatayn, som kan bookes for denne prisen. Le Méridien Medina er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Masjid al-Qiblatayn. Prisdata ble sist oppdatert 14. februar 2024
Av hotellene i nærheten av Masjid al-Qiblatayn vi har kommet over, er disse overnattingsstedene priset lavest. Prisene kan variere avhengig av valgte datoer, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel på datoer.
Vis alle hoteller
Khaled Bin El Waleed Road, PO Box 1735, Medina, Saudi Arabia
5,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 680 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Masjid al-Qiblatayn

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Masjid al-Qiblatayn Det er hoteller i Masjid al-Qiblatayn, og prisdata ble sist oppdatert 14. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Masjid al-Qiblatayn er .
Vis alle opphold
Khaled Bin El Waleed Road, PO Box 1735, Medina, Saudi Arabia
5,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 680 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Masjid al-Qiblatayn

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Masjid al-Qiblatayn for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 14. februar 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av Masjid al-Qiblatayn eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i Masjid al-Qiblatayn

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Masjid al-Qiblatayn, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 14. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Masjid al-Qiblatayn?

    Et av de mest populære hotellene i nærheten av Masjid al-Qiblatayn, er Le Méridien Medina, som er vurdert av 2 155 brukere og som for øyeblikket har en score på 8,2/10.

  • Hvor mye koster hoteller i Masjid al-Qiblatayn?

    433 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Masjid al-Qiblatayn, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Masjid al-Qiblatayn?

    264 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Masjid al-Qiblatayn i løpet av de siste 72 timene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Masjid al-Qiblatayn

Vurder alternative opphold i Medina
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Medina

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering