• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Lugo, Italia

Søk og sammenlign Lugo, Italia hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Lugo, Ravenna, Italia
29. nov. — 30. nov.2
Lugo, Ravenna, Italia
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Lugo, Emilia Romagna

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Lugo, Emilia Romagna. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:tirsdag
861 kr–1 429 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Lugo, Emilia Romagna

Finn rimelige overnattingssteder i Lugo, Emilia Romagna, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Lugo, Emilia Romagna helt nede i 630 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Lugo, Emilia Romagna, som kan bookes for denne prisen. Ala d'Oro er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Lugo, Emilia Romagna. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023
For øyeblikket tilbyr disse hotellene den laveste prisen per natt, av de vi har funnet i Lugo. Prisene kan variere avhengig av datoene som er valgt, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer hvis du har fleksibilitet på datoer.
Vis alle 28 hoteller
Corso Matteotti 56, Lugo, Ravenna, Italy
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
630 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Lugo, Emilia Romagna

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Lugo for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Naviger til områdene i nærheten av Lugo du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Lugo, Emilia Romagna

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Lugo, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Lugo?

    2 622 vurderinger ga Ala d'Oro en gjennomsnittsscore på 9,1/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Hotel Tati, som fikk en score på 8,4/10 basert på 610 vurderinger. Antico Casale dei Sogni agriturismo kan også være et bra alternativ, med en score på 9,2/10 basert på 106 vurderinger.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Lugo, Emilia Romagna

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering