Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Loftus Versfeld Stadium, Pretoria Pry

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Loftus Versfeld Stadium fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Loftus Versfeld Stadium - Pretoria Pry, Sør-Afrika
26. jun. — 27. jun.2
Loftus Versfeld Stadium - Pretoria Pry, Sør-Afrika
on. 26.6.
to. 27.6.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Loftus Versfeld Stadium

Finn kjente overnattingssteder i Loftus Versfeld Stadium, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 39 hoteller i Loftus Versfeld Stadium, og prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Loftus Versfeld Stadium er .
Disse hotellene er blant de mest populære overnattingstedene blant brukere som besøker Loftus Versfeld Stadium. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
643 corner of Church and Wessels Streets, Pretoria, Gauteng, South Africa
Hotellet ligger i Pretoria, bare en kort spasertur fra turistattraksjoner, som Pretoria Art Museum. Det har også et treningsrom, et utendørs svømmebasseng og en badstue.
Gratis Wi-Fi
8,0
Enestående
3153 vurderinger
Beliggenhet
2,4 km fra sentrum
574 kr
596 Francis Baard Street, Pretoria, Gauteng, South Africa
Hotel 224 & Apartments ligger i Pretoria og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder. De har også badstue, squashbaner og bowlingbane.
Gratis Wi-Fi
8,1
Enestående
1467 vurderinger
Beliggenhet
2,2 km fra sentrum
346 kr

Hotellpriser i Loftus Versfeld Stadium

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Loftus Versfeld Stadium, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Loftus Versfeld Stadium til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024.
En oversikt over gjennomsnittsprisen på hoteller etter hotellklasse i Loftus Versfeld Stadium. Du finner også de mest populære og de overnattingsstedene som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
596 Francis Baard Street, Pretoria, Gauteng, South Africa
346 kr
4 stjerner
4 stjerner +
643 corner of Church and Wessels Streets, Pretoria, Gauteng, South Africa
574 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Loftus Versfeld Stadium

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Loftus Versfeld Stadium Det er 39 hoteller i Loftus Versfeld Stadium, og prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Loftus Versfeld Stadium er .
Vis alle 39 opphold
596 Francis Baard Street, Pretoria, Gauteng, South Africa
2,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
346 kr
Gjennomsnitt per natt
643 corner of Church and Wessels Streets, Pretoria, Gauteng, South Africa
2,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
574 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Loftus Versfeld Stadium

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Loftus Versfeld Stadium for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 19. juni 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Loftus Versfeld Stadium, og områdene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Loftus Versfeld Stadium

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Loftus Versfeld Stadium, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 19. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Loftus Versfeld Stadium?

  3 153 vurderinger ga Sheraton Pretoria Hotel en gjennomsnittsscore på 8,0/10. Det kan også være lurt å sjekke ut City Lodge Hotel Hatfield, som fikk en score på 8,0/10 basert på 708 vurderinger. Protea Hotel by Marriott Pretoria Loftus Park kan også være et bra alternativ, med en score på 8,8/10 basert på 2 340 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre. Det har scoret 8,2 basert på 1 341 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Loftus Versfeld Stadium i nærheten av Barcelona sentrum?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Barcelona sentrum, er Casa Lit Barcelona by Ona, som har fått en score på 8,2/10. av totalt 4 119 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av London Paddington jernbanestasjon, bør du vurdere The Cumberland som har en score på 8,1, basert på 4 808 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Loftus Versfeld Stadium?

  Hoteller i Loftus Versfeld Stadium har en gjennomsnittspris på 170 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Loftus Versfeld Stadium?

  170 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Loftus Versfeld Stadium i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Loftus Versfeld Stadium?

  Dersom reiseplanene dine til Loftus Versfeld Stadium er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Bucharest City Centre, Barcelona sentrum eller London Paddington jernbanestasjon. Bucuresti er byen å besøke dersom du besøker Bucharest City Centre. Det er best å bo i Barcelona om du vil besøke Barcelona sentrum. Skal du besøke London Paddington jernbanestasjon, er det enklest å bo i London.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Loftus Versfeld Stadium

Vurder alternative opphold i Pretoria Pry
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Pretoria Pry

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering