Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Liujia Railway Station, Zhubei City

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Liujia Railway Station fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Liujia Railway Station - Zhubei City, Taiwan
26. apr. — 27. apr.2
Liujia Railway Station - Zhubei City, Taiwan
fr. 26.4.
lø. 27.4.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Liujia Railway Station (Zhubei City)

Finn rimelige overnattingssteder i Liujia Railway Station, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Liujia Railway Station helt nede i 1 245 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Liujia Railway Station, som kan bookes for denne prisen. Aj Hotel Hsinchu er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Liujia Railway Station. Prisdata ble sist oppdatert 19. april 2024
For de som reiser på budsjett, er dette de billigste hotellene tilgjengelig i nærheten av Liujia Railway Station på de valgte datoene. Prisene vil vanligvis svinge avhengig av datoene som er valgt, stjernerangeringen på hotellet og hotellets beliggenhet.
Vis alle 3 hoteller
14F., No.168, Sec. 2, Fuxing 3rd Rd., Zhubei City, Taiwan
3,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 245 kr
Gjennomsnitt per natt
No. 265, Dong Sec 1, Zhubei City, Taiwan
2,2 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
2 153 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Liujia Railway Station

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Liujia Railway Station, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Liujia Railway Station til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 19. april 2024.
En oversikt over gjennomsnittsprisen på hoteller etter hotellklasse i Liujia Railway Station. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
14F., No.168, Sec. 2, Fuxing 3rd Rd., Zhubei City, Taiwan
1 245 kr
4 stjerner
4 stjerner +
No. 265, Dong Sec 1, Zhubei City, Taiwan
2 153 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Liujia Railway Station

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Liujia Railway Station Det er 3 hoteller i Liujia Railway Station, og prisdata ble sist oppdatert 19. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Liujia Railway Station er .
Vis alle 3 opphold
No. 265, Dong Sec 1, Zhubei City, Taiwan
2,2 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
2 153 kr
Gjennomsnitt per natt
14F., No.168, Sec. 2, Fuxing 3rd Rd., Zhubei City, Taiwan
3,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 245 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Liujia Railway Station

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Liujia Railway Station for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 19. april 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Liujia Railway Station du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Liujia Railway Station

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Liujia Railway Station, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 19. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Liujia Railway Station?

  Aj Hotel Hsinchu er et veldig populært hotell i nærheten av Liujia Railway Station med en score på 8,7 fra 1 040 vurderinger. Sheraton Hsinchu Hotel (8,4 fra 1 117 vurderinger) er også et hotell i Liujia Railway Station som har fått en høy score basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 3 987 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Liujia Railway Station i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 1 157 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské, er Glk Premier The Home Suites & Spa, som har fått en score på 7,9/10 av totalt 133 brukervurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Liujia Railway Station?

  Hoteller i Liujia Railway Station koster i gjennomsnitt 242 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Liujia Railway Station?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i Liujia Railway Station har priser som starter fra kun 242 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Liujia Railway Station

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering