Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Lake Yamanaka, Yamanakako

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Lake Yamanaka fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Lake Yamanaka - Yamanakako, Japan
24. apr. — 25. apr.2
Lake Yamanaka - Yamanakako, Japan
on. 24.4.
to. 25.4.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Lake Yamanaka

Finn kjente overnattingssteder i Lake Yamanaka, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 2 hoteller i Lake Yamanaka, og prisdata ble sist oppdatert 17. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Lake Yamanaka er .
Disse hotellene er blant de mest populære eiendommene i området Lake Yamanaka. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
506-296 Hirano, Yamanakako, Japan
Teiensaryo Yamanakako ligger i Yamanakako, en kort tur med bil fra Fujiyoshida, og de byr på gratis Wi-Fi på offentlige områder, bagasjeoppbevaring og safe. De har også hage, separat røykeområde og salgsautomat.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
9,4
Enestående
10 vurderinger
Beliggenhet
1,4 km fra sentrum
1 055 kr
2505 Hirano, Yamanakako, Japan
Yamanakako Shuzanso ligger ideelt plassert i stille or rolige omgivelser i Yamanakako, en kort kjøretur fra Fujiyoshida og Fujikawaguchiko. Gjester kan også benytte seg av kostnadsfri tilgang til internett på alle områder.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
7,8
Bra
5 vurderinger
Beliggenhet
2,6 km fra sentrum
1 747 kr

Hotellpriser i Lake Yamanaka

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Lake Yamanaka, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Lake Yamanaka til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 17. april 2024.
Vi har kommet over følgende hoteller i Lake Yamanaka med forskjellige pris- og hotellklassealternativer. Vi har fremhevet de mest populære eiendommene ifølge til våre brukere, samt de du får mest for pengene hos innen hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
506-296 Hirano, Yamanakako, Japan
1 055 kr
3 stjerner
3 stjerner
2505 Hirano, Yamanakako, Japan
1 747 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Lake Yamanaka

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Lake Yamanaka Det er 2 hoteller i Lake Yamanaka, og prisdata ble sist oppdatert 17. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Lake Yamanaka er .
Vis alle 2 opphold
506-296 Hirano, Yamanakako, Japan
1,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
1 055 kr
Gjennomsnitt per natt
2505 Hirano, Yamanakako, Japan
2,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
1 747 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Lake Yamanaka

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Lake Yamanaka for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 17. april 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Lake Yamanaka du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i Lake Yamanaka

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Lake Yamanaka, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 17. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Lake Yamanaka?

  Kounso (8,6/10 fra 225 vurderinger), Sundance Resort Yamanakako (8,5/10 fra 23 vurderinger) og Teiensaryo Yamanakako (9,4/10 fra 10 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i nærheten av Lake Yamanaka.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 3 981 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Lake Yamanaka i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Bucharest City Centre på HotelsCombined (en score på 8,2 fra 1 155 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av Sultan Ahmed Moské, bør du vurdere Glk Premier The Home Suites & Spa (en score på 7,9 basert på 132 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Lake Yamanaka?

  385 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Lake Yamanaka, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Lake Yamanaka?

  374 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Lake Yamanaka i løpet av de siste 72 timene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Lake Yamanaka

Vurder alternative opphold i Yamanakako
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Yamanakako

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering