Hoteller i nærheten av Moldevatnet, Molde

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Moldevatnet fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Moldevatnet - Molde, Norge
24. jun. — 25. jun.2
Moldevatnet - Molde, Norge
ma. 24.6.
ti. 25.6.
… med mer

Fakta om opphold i Moldevatnet

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Moldevatnet, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 17. juni 2024.
 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Med en score på 8,2/10 fra 1 333 vurderinger, er Leonardo Hotel Bucharest City Center et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Moldevatnet i nærheten av Barcelona sentrum?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum, bør du vurdere Casa Lit Barcelona by Ona – det har fått en score på 8,2/10 basert på 4 115 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av London Paddington jernbanestasjon, bør du vurdere The Cumberland (en score på 8,1 basert på 4 769 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Moldevatnet?

  704 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Moldevatnet, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Moldevatnet?

  693 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Moldevatnet i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Moldevatnet?

  Bucharest City Centre, Barcelona sentrum, og London Paddington jernbanestasjon er de mest populære landemerkene i Moldevatnet ifølge våre brukerdata. Du kan oppleve Bucharest City Centre om du planlegger å besøke Bucuresti. Bor du i Barcelona, kan du besøke Barcelona sentrum. London Paddington jernbanestasjon kan besøkes om du bor i London.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Moldevatnet

Utforsk disse byene i Møre og Romsdal
Planlegger du å utforske Møre og Romsdal dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering