Hoteller i nærheten av Kristiansund Kvernberget flyplass, Kristiansund

Søk og sammenlign hotels i nærheten av Kristiansund Kvernberget flyplass fra hundrevis av reisenettsteder og spar penger

Kristiansund, Norge - Kvernberget (KSU)
24. sep. — 25. sep.2
Kristiansund, Norge - Kvernberget (KSU)
sø. 24.9.
ma. 25.9.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Kristiansund Kvernberget flyplass (Kristiansund)

Dette er de laveste prisene vi fant på hotellet i nærheten av Kristiansund Kvernberget flyplass (KSU) akkurat nå. Ettersom prisene kan variere på dato, kan det være lurt å endre dato om du er fleksibel på reisetidspunkt.
Vis alle 40 hoteller
Thon Hotel Kristiansund
8,4 Enestående
Fiskergata 12, Kristiansund, Møre og Romsdal, Norway
Vis på kart
0,5 km fra sentrum i Kristiansund, Norge 

Thon Hotel Kristiansund tilbyr 3-stjerners innkvartering i Kristiansund. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette moderne hotellet, som kaffebar, utendørs svømmebasseng og gratis trådløst internett.

1 269 kr
Snitt per natt

Hvor bør du bo i Kristiansund Kvernberget flyplass

Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Kristiansund Kvernberget flyplass (KSU), og områdene du planlegger å besøke. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om opphold i Kristiansund Kvernberget flyplass

  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Kristiansund Kvernberget flyplass?

    Quality Hotel Grand Kristiansund, med en score på 7,6 fra 543 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av Kristiansund Kvernberget flyplass. Andre populære overnattingssteder inkluderer Comfort Hotel Fosna, med en gjennomsnittsscore på 7,0 fra 1 050 reisende, og Scandic Kristiansund med en score på 7,8 fra 1 528 reisende.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering