• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Kiruna flyplass, Kiruna

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Kiruna flyplass fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Kiruna, Sverige - Kiruna (KRN)
29. nov. — 30. nov.2
Kiruna, Sverige - Kiruna (KRN)
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Kiruna flyplass (Kiruna)

Finn rimelige overnattingssteder i Kiruna flyplass, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Kiruna flyplass helt nede i 1 122 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Kiruna flyplass, som kan bookes for denne prisen. Best Western Hotel Arctic Eden er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Kiruna flyplass. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023
Av hoteller i nærheten av Kiruna flyplass (KRN) har vi funnet si Dersom du er fleksibel på ankomst- og avreisedatoer, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle 100 hoteller
Foraregatan 18, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
0,5 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
1 122 kr
Gjennomsnitt per natt
Campingvägen 5, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
0,9 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
1 495 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Kiruna flyplass

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Kiruna flyplass, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Kiruna flyplass til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Noen av de beste alternativene for å bestille et hotell i nærheten av Kiruna flyplass (KRN) kategorisert etter hotellklasse. Vi har fremhevet de mest populære eiendommene ifølge til våre brukere, samt de du får mest for pengene hos innen hver hotellklasse.
3 stjerner
Foraregatan 18, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
1 122 kr
4 stjerner +
Campingvägen 5, Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden
1 495 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Kiruna flyplass

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Kiruna flyplass for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Kiruna flyplass (KRN), og områdene du planlegger å besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og lar deg bestille det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Kiruna flyplass

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Kiruna flyplass, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Kiruna flyplass?

    Det finnes mange hoteller i Kiruna flyplass med høye scorer. Ett av dem er Stf Malmfältens Folkhögskola, som for øyeblikket har en score på 7,7. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Spis Hotel & Hostel og Camp Ripan, som også kan være gode overnattingsalternativer i nærheten av Kiruna flyplass.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kiruna flyplass

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering