• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Kilkís, Hellas

Søk og sammenlign Kilkís, Hellas hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Kilkís, Central Macedonia, Hellas
29. nov. — 30. nov.2
Kilkís, Central Macedonia, Hellas
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Kilkís

Finn kjente overnattingssteder i Kilkís, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 10 hoteller i Kilkís, og prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Kilkís er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Kilkís med størst etterspørsel. Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Dytiki Periphereiaki Street, Kilkís, Greece
Hotel Victoria Kilkis tilbyr 3-stjerners innkvartering i Kilkis. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette moderne hotellet, som innsjø, frisørsalong og gratis Wi-Fi på offentlige områder.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,2
Enestående
145 vurderinger
Beliggenhet
1,6 km fra sentrum
641 kr
13 Solonos, Kilkís, Greece
Evridiki Kilkis ligger i Kilkis og tilbyr moderne 3-stjerners innkvartering, i tillegg til gratis trådløst internett. De har også innsjø, bagasjeoppbevaring og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,3
Enestående
123 vurderinger
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
854 kr

Hvor bør du bo i Kilkís

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Kilkís for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Bruk kartet til å finne hoteller i Kilkís, som ligger i nærheten av severdighetene du vil besøke. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Kilkís

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Kilkís, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Kilkís?

    Det finnes mange hoteller i Kilkís med høye scorer. Ett av dem er Hotel Victoria, som for øyeblikket har en score på 8,2. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Evridiki og Habitat Hotel, som også kan være gode overnattingsalternativer i Kilkís.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kilkís

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering