• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Karbala, Irak

Søk og sammenlign Karbala, Irak hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Karbala, Irak
29. nov. — 30. nov.2
Karbala, Irak
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Karbala

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Karbala. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:søndag
852 kr–1 211 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Fakta om opphold i Karbala

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Karbala, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Karbala?

    The Baron Hotel - Karbala er et veldig populært hotell i Karbala med en score på 8,5 fra 562 vurderinger. Dur Kassir Alkadhimiya Hotel (8,5 fra 151 vurderinger) og King Hotel Karbala (9,0 fra 24 vurderinger) er også hoteller i Karbala med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

  • Hvor mye koster hoteller i Karbala?

    Gjennomsnittsprisen på et hotell i Karbala, er 780 kr per natt basert på data fra de siste 3 dagene. Gjennomsnittsprisen på et 4-stjerners hotell i Karbala ligger på ca. 769 kr per natt, mens et 5-stjerners hotell har en gjennomsnittspris på ca. 854 kr per natt.

  • Hvor mye koster et billig hotell i Karbala?

    Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at prisene på billige hoteller i Karbala starter fra så lite som 641 kr/natt, avhengig av etterspørselen for de valgte datoene.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering