Hoteller i nærheten av Kanayama Train Station, Nagoya

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Kanayama Train Station fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Kanayama Train Station - Nagoya, Japan
9. mar. — 10. mar.2
Kanayama Train Station - Nagoya, Japan
lø. 9.3.
sø. 10.3.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Kanayama Train Station

Finn kjente overnattingssteder i Kanayama Train Station, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 44 hoteller i Kanayama Train Station, og prisdata ble sist oppdatert 2. mars 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Kanayama Train Station er .
Disse hotellene i nærheten av Kanayama Train Station opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene hvis du ikke ser alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
1-1-1 Kanayama, Nagoya, Japan
Crowne Plaza ANA Grand Court Nagoya ligger kun fem minutter til fots fra Kanayama Train Station, og de kan by på en imponerende utsikt over Nagoya. De tilbyr et spa, i tillegg til en egen etasje for forretningsreisende, et oppvarmet basseng og en skjønnhetssalong.
Gratis Wi-Fi
8,4
Enestående
699 vurderinger
Beliggenhet
4,4 km fra sentrum
1 162 kr
2-24-45 Osu Naka-ku, Nagoya, Japan
Hotel Abest Osu Kannon Ekimae ligger i Nagoya, bare en kort spasertur fra turistattraksjoner, som Nagoya City Art Museum. De har også badstue, gratis Wi-Fi på offentlige områder og skjønnhetssalong.
Gratis Wi-Fi
6,6
Bra
350 vurderinger
Beliggenhet
2,6 km fra sentrum
592 kr
1-26, Fujimi-Cho, Nagoya, Japan
En kort spasertur Kanayama Train Station ligger Hotel Route-Inn Nagoya Higashi Betsuin som byr på en praktisk beliggende base for de som besøker Nagoya. De har også skjønnhetssalong, døgnåpen resepsjon og massasje.
Gratis Wi-Fi
7,3
Bra
492 vurderinger
Beliggenhet
3,0 km fra sentrum
666 kr
1-11-7 Kanayama Naka-ku, Nagoya, Japan
Kanayama Train Station ligger kun en kort spasertur fra Meitetsu Inn Nagoya Kanayama, som tilbyr gjester hyggelig og praktisk beliggende base i Nagoya. Massasje, skjønnhetssalong og møterom er bare et lite utvalg av fasilitetene dette moderne hotellet har å friste med.
Gratis Wi-Fi
7,6
Bra
1107 vurderinger
Beliggenhet
4,0 km fra sentrum
571 kr
1-2-20, Sanno, Nakagawa-Ku, Nagoya, Japan
Dette komfortable hotellet i Nagoya tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til et boblebad og døgnåpen resepsjon. Det ligger nært attraksjoner og severdigheter og kun ti minutters spasertur fra Sanno Train Station.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,7
Enestående
637 vurderinger
Beliggenhet
3,4 km fra sentrum
708 kr
Nakagawakusannou 1-2-1, Nagoya, Japan
Sentralt i Nagoya ligger HOTEL LOVE Love Hotel, som byr på en badstue, et boblebad og et svømmebasseng og ligger mindre enn 25 minutter med bil fra Nagoya flyplass. De byr også på døgnåpen resepsjon, massasje og gratis Wi-Fi på offentlige områder.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,8
Bra
2546 vurderinger
Beliggenhet
3,3 km fra sentrum
507 kr
4-6-25 Kanayama, Naka-ku, Nagoya, Japan
Nagoya Kanayama Hotel ligger i Nagoya og byr på gratis Wi-Fi. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette unike hotellet, som massasje, skjønnhetssalong og frisørsalong.
Gratis Wi-Fi
8,1
Enestående
878 vurderinger
Beliggenhet
4,2 km fra sentrum
1 236 kr
3-1-22 Otobashi Nakagawa-ku, Nagoya, Japan
Hotel Livemax Nagoya holder til i hyggelige omgivelser i Nagoya. De byr også på klesvaksfasiliteter, heis og gratis Wi-Fi på offentlige områder.
Gratis Wi-Fi
3,9
Middelmådig
212 vurderinger
Beliggenhet
4,2 km fra sentrum
423 kr
1-9-8 Kanayama-Cho, Nagoya, Japan
Cypress Garden Hotel holder til i hyggelige omgivelser i Nagoya. Overnattende kan også logge seg på det trådløse nettverket uten ekstra kostnad.
Gratis Wi-Fi
7,2
Bra
7 vurderinger
Beliggenhet
4,5 km fra sentrum
898 kr
Kamimaezu 2-4-21, Naka-ku, Nagoya, Japan
En kort spasertur Yabacho Metro Station ligger Ryokan Meiryu som byr på en en perfekt beliggende base for de som besøker Nagoya. Det ligger perfekt til for gjester som vil se populære turistattraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
8,2
Enestående
57 vurderinger
Beliggenhet
2,8 km fra sentrum
560 kr

Hotellpriser i Kanayama Train Station

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Kanayama Train Station, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Kanayama Train Station til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 2. mars 2024.
En oversikt over gjennomsnittsprisen per hotellklasse nær Kanayama Train Station. Vi har fremhevet de mest populære eiendommene ifølge til våre brukere, samt de du får mest for pengene hos innen hver hotellklasse.

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Kanayama Train Station

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Kanayama Train Station Det er 44 hoteller i Kanayama Train Station, og prisdata ble sist oppdatert 2. mars 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Kanayama Train Station er .
Vis alle 44 opphold
Kamimaezu 2-4-21, Naka-ku, Nagoya, Japan
2,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
560 kr
Gjennomsnitt per natt
1-1-1 Kanayama, Nagoya, Japan
4,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 162 kr
Gjennomsnitt per natt
3-1-22 Otobashi Nakagawa-ku, Nagoya, Japan
4,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
423 kr
Gjennomsnitt per natt
1-26, Fujimi-Cho, Nagoya, Japan
3,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
666 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Kanayama Train Station

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Kanayama Train Station for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 2. mars 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Kanayama Train Station du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i Kanayama Train Station

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Kanayama Train Station, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 2. mars 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Kanayama Train Station?

    Ana Crowne Plaza Hotel Grand Court Nagoya, An IHG Hotel er et veldig populært hotell i nærheten av Kanayama Train Station med en score på 8,4 fra 702 vurderinger. Trip & Sleep Hostel (8,8 fra 1 260 vurderinger) og Hotel Route Inn Nagoya Higashi Betsuin (7,3 fra 492 vurderinger) er også hoteller i Kanayama Train Station som har fått høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

  • Hvor mye koster hoteller i Kanayama Train Station?

    Gjennomsnittsprisen på et hotell i Kanayama Train Station er 275 kr per natt, basert på data fra de siste 3 dagene.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Kanayama Train Station?

    222 kr per natt er den billigste hotellprisen i Kanayama Train Station som ble funnet i dataene våre for de siste 72 timene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kanayama Train Station

Vurder alternative opphold i Nagoya
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Nagoya

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering