Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Lago di Caldaro, Caldaro sulla Strada del Vino

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Lago di Caldaro fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Lago di Caldaro - Caldaro sulla Strada del Vino, Bolzano, Italia
21. apr. — 22. apr.2
Lago di Caldaro - Caldaro sulla Strada del Vino, Bolzano, Italia
sø. 21.4.
ma. 22.4.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Lago di Caldaro (Caldaro sulla Strada del Vino)

Finn rimelige overnattingssteder i Lago di Caldaro, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Lago di Caldaro helt nede i 5 056 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Lago di Caldaro, som kan bookes for denne prisen. Lake Spa Hotel Seeleiten er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Lago di Caldaro. Prisdata ble sist oppdatert 14. april 2024
Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i nærheten av Lago di Caldaro for øyeblikket. Dersom du er fleksibel på avreise- og ankomstdato, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle 28 hoteller
Strada Del Vino 30, Caldaro, Bolzano, Italy
3,2 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
5 056 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Lago di Caldaro

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Lago di Caldaro Det er 28 hoteller i Lago di Caldaro, og prisdata ble sist oppdatert 14. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Lago di Caldaro er .
Vis alle 28 opphold
Strada Del Vino 30, Caldaro, Bolzano, Italy
3,2 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
5 056 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Lago di Caldaro

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Lago di Caldaro for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 14. april 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av Lago di Caldaro eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Lago di Caldaro

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Lago di Caldaro, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 14. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Lago di Caldaro?

  Et av de mest populære hotellene i nærheten av Lago di Caldaro, er Garni Hotel Sonnleitenhof, som er vurdert av 83 brukere og som for øyeblikket har en score på 8,8/10. Andre overnattingssteder med gode vurderinger inkluderer Seegarten og Lake Spa Hotel Seeleiten, som brukerne våre har gitt scorene 8,8/10 og 9,4/10.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et populært hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales. Det har en score på 8,2, basert på 3 973 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Lago di Caldaro i nærheten av Bucharest City Centre?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre, bør du vurdere Leonardo Hotel Bucharest City Center – det har fått en score på 8,2/10 basert på 1 145 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Sultan Ahmed Moské, bør du vurdere Glk Premier The Home Suites & Spa som har en score på 7,9, basert på 132 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Lago di Caldaro?

  Hoteller i Lago di Caldaro koster i gjennomsnitt 436 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Lago di Caldaro?

  436 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Lago di Caldaro i løpet av de siste 72 timene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Lago di Caldaro

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering