• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Kalasin, Thailand

Søk og sammenlign Kalasin, Thailand hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Kalasin, Thailand
29. nov. — 30. nov.2
Kalasin, Thailand
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Kalasin, Thailand

Finn kjente overnattingssteder i Kalasin, Thailand, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 39 hoteller i Kalasin, Thailand, og prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Kalasin, Thailand er .
Disse hotellene er blant de mest populære overnattinsgstedene i Kalasin. Brukere kan bruke filtrene til å avgrense søket ytterligere.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
81/7 Saneha Road, Kalasin, Thailand
Dette komfortable hotellet i Kalasin tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til massasje og døgnåpen resepsjon. De har også bagasjeoppbevaring, sykkelutleie og roomservice.
Gratis Wi-Fi
8,0
Enestående
18 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
152/7 Chai Sunthorn Road, Kalasin, Thailand
Dino Studio Kalasin holder til i hyggelige omgivelser i Kalasin. De byr også på roomservice, et renseri og bagasjeoppbevaring.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
Beliggenhet
0,7 km fra sentrum
348 kr
72/16 Nong Chaiyawan Road, Kalasin, Thailand
A P Garden Hotel ligger i Kalasin og byr på gratis Wi-Fi på offentlige områder. De har også massasje, lekeplass og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
6,5
Bra
11 vurderinger
Beliggenhet
1,3 km fra sentrum
118 kr

Tips når du skal bestille hotell i Kalasin, Thailand

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Kalasin, Thailand. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste dag:mandag
Dyreste dag:søndag
105 kr–172 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Kalasin, Thailand

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Kalasin, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Kalasin til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
En oversikt over gjennomsnittsprisen på hoteller etter hotellklasse i Kalasin. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Kalasin.
2 stjerner eller mindre
72/16 Nong Chaiyawan Road, Kalasin, Thailand
118 kr
3 stjerner
152/7 Chai Sunthorn Road, Kalasin, Thailand
348 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Kalasin, Thailand

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Kalasin for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Kalasin du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for eiendommen.

Fakta om opphold i Kalasin, Thailand

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Kalasin, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Kalasin, Thailand?

    Supak Hotel (Sha Extra Plus) (8,0/10 basert på 18 vurderinger), Phaiboonplace Hotel (7,2/10 basert på 49 vurderinger), og Baan Home Resort (8,2/10 basert på 22 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i Kalasin, Thailand.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kalasin, Thailand

Utforsk disse byene i Thailand
Planlegger du å utforske Thailand dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering