Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Ile Saint-Louis, Paris

Søk etter og sammenlign Paris, Ile Saint-Louis hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Ile Saint-Louis - Paris, Frankrike
30. mai — 31. mai2
Ile Saint-Louis - Paris, Frankrike
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Ile Saint-Louis

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Ile Saint-Louis. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:juli
Dyreste måned:juni
Gjennomsnittspris i Ile Saint-Louis:2 975 kr/natt
Billigste pris funnet:2 244 kr/natt
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:lørdag
2 248 kr–3 853 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
2 248 kr–4 282 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Ile Saint-Louis (Paris)

Finn rimelige overnattingssteder i Ile Saint-Louis, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Ile Saint-Louis helt nede i 2 702 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Ile Saint-Louis, som kan bookes for denne prisen. Hôtel L de Lutèce er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Ile Saint-Louis. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024
Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i Ile Saint-Louis for øyeblikket. Prisene kan variere avhengig av datoene som er valgt, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel på datoer.
Vis alle 80 hoteller
65 Rue Saint-Louis-en-l'Ile, Paris, France
0,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 702 kr
Gjennomsnitt per natt
54, Rue Saint Louis en l'Île, Paris, France
1,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
3 210 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Ile Saint-Louis

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Ile Saint-Louis for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Enten du reiser til Ile Saint-Louis i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i, for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om å bo i Ile Saint-Louis, Paris

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Ile Saint-Louis, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Ile Saint-Louis?

  281 vurderinger ga Hôtel L de Lutèce en gjennomsnittsscore på 9,1/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Hôtel des Deux Iles - Notre Dame, som fikk en score på 8,9/10 basert på 1 110 vurderinger. Ile St Louis - City Apartment kan også være et bra alternativ, med en score på 8,3/10 basert på 18 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Paris sentrum?

  Med en score på 8,4/10 fra 1 187 vurderinger, er Hôtel Gabriel Paris et hotell i nærheten av Paris sentrum som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Ile Saint-Louis i nærheten av Eiffeltårnet?

  Hotel Le Cercle Paris er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Eiffeltårnet på HotelsCombined (en score på 8,6 fra 1 382 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Tour Montparnasse?

  I nærheten av Tour Montparnasse ligger Hotel Le Cercle Paris som har en score på 8,6, basert på 1 382 vurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Ile Saint-Louis?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 2 372 kr/natt er normalt for et hotell i Ile Saint-Louis.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Ile Saint-Louis?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at prisene på billige hoteller i Ile Saint-Louis starter fra så lite som 2 211 kr/natt, avhengig av etterspørselen for de valgte datoene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Ile Saint-Louis?

  Paris sentrum, Eiffeltårnet, og Tour Montparnasse er de mest populære landemerkene i Ile Saint-Louis ifølge våre brukerdata. Du kan oppleve Paris sentrum om du planlegger å besøke Paris. Bor du i Paris, kan du besøke Eiffeltårnet. Tour Montparnasse kan besøkes om du bor i Paris.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Ile Saint-Louis

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering