• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Hoedspruit flyplass, Hoedspruit

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Hoedspruit flyplass fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Hoedspruit, Sør-Afrika - Hoedspruit (HDS)
8. des. — 9. des.2
Hoedspruit, Sør-Afrika - Hoedspruit (HDS)
fr. 8.12.
lø. 9.12.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Hoedspruit flyplass (Hoedspruit)

Finn rimelige overnattingssteder i Hoedspruit flyplass, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Hoedspruit flyplass helt nede i 777 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Hoedspruit flyplass, som kan bookes for denne prisen. Shikwari Game Reserve er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Hoedspruit flyplass. Prisdata ble sist oppdatert 7. Desember 2023
Av hoteller i nærheten av Hoedspruit flyplass (HDS) har vi funnet si Dersom du er fleksibel på ankomst- og avreisedatoer, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle 148 hoteller
R36 J. G. Strydom Tunnel Road, Hoedspruit, Limpopo, South Africa
31,1 km fra sentrum
Klimaanlegg
777 kr
Gjennomsnitt per natt
140 Guernsey Rd, Hoedspruit, Limpopo, South Africa
25,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
2 061 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Hoedspruit flyplass

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Hoedspruit flyplass, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Hoedspruit flyplass til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 7. Desember 2023.
Vi har kommet over følgende hoteller i nærheten av Hoedspruit flyplass (HDS) med forskjellige pris- og hotellklassealternativer. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.
3 stjerner
140 Guernsey Rd, Hoedspruit, Limpopo, South Africa
2 061 kr
4 stjerner +
R36 J. G. Strydom Tunnel Road, Hoedspruit, Limpopo, South Africa
777 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Hoedspruit flyplass

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Hoedspruit flyplass for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 7. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av Hoedspruit flyplass (HDS) eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Hoedspruit flyplass

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Hoedspruit flyplass, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 7. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Hoedspruit flyplass?

    Et av de mest populære hotellene i nærheten av Hoedspruit flyplass, er Kapama Buffalo Camp, som er vurdert av 196 brukere og som for øyeblikket har en score på 9,7/10. Andre overnattingssteder med gode vurderinger inkluderer Blyde River Canyon Lodge og Raptors Lodge, som brukerne våre har gitt scorene 8,4/10 og 8,7/10.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Hoedspruit flyplass

Vurder alternative opphold i Hoedspruit
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Hoedspruit

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering