Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Hithadhoo, Addu City

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Hithadhoo fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Hithadhoo - Addu City, Maldivene
28. apr. — 29. apr.2
Hithadhoo - Addu City, Maldivene
sø. 28.4.
ma. 29.4.
… med mer

Hvor bør du bo i Hithadhoo

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Hithadhoo for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 21. april 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av Hithadhoo eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Hithadhoo

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Hithadhoo, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 21. april 2024.
 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Vurderingene av Casa Lit Barcelona by Ona tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Barcelona sentrum, med en score på 8,2/10 basert på 3 988 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Hithadhoo i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 1 164 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  I nærheten av Sultan Ahmed Moské ligger Glk Premier The Home Suites & Spa som har en score på 7,9, basert på 133 vurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Hithadhoo?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 1 376 kr/natt er normalt for et hotell i Hithadhoo.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Hithadhoo?

  903 kr per natt er den billigste hotellprisen i Hithadhoo som ble funnet i dataene våre for de siste 72 timene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Hithadhoo

Utforsk disse byene i Maldivene
Planlegger du å utforske Maldivene dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering