• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Castries Hewanorra flyplass, Castries

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Castries Hewanorra flyplass fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Castries, St. Lucia - Hewanorra (UVF)
29. nov. — 30. nov.2
Castries, St. Lucia - Hewanorra (UVF)
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Castries Hewanorra flyplass

Finn kjente overnattingssteder i Castries Hewanorra flyplass, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 315 hoteller i Castries Hewanorra flyplass, og prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Castries Hewanorra flyplass er .
Disse hotellene er blant de mest populære stedene å bo for brukere som besøker Castries Hewanorra flyplass (UVF). Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Castries - Gros Islet Highway, Castries, Saint Lucia
Sandals Halcyon Beach Resort & Spa ligger i Castries, de byr på 4-stjerners overnatting, i tillegg til en nattklubb og en beautysalong. De har også et svømmebasseng, et utendørs svømmebasseng og utendørs tennisbaner.
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
Beliggenhet
2,6 km fra sentrum
7 616 kr
12 Tapion Reef Road, Castries, Saint Lucia
Aanola Villas ligger i Castries og tilbyr komfortabel innkvartering og gratis trådløst internett. De har også døgnåpen resepsjon, lekeplass og barnepass.
Gratis Wi-Fi
Parking
6,0
Bra
49 vurderinger
Beliggenhet
1,8 km fra sentrum
662 kr
la Toc Road, Castries, Saint Lucia
Sentralt i Castries ligger Sandals Regency La Toc, som byr på en egen strand, et utendørs svømmebasseng og et svømmebasseng og ligger mindre enn 20 minutter med bil fra George F. L. Charles Airport. De har et eget treningsrom, i tillegg til utendørs tennisbaner, et boblebad og en badstue.
Gratis Wi-Fi
Beliggenhet
2,3 km fra sentrum
6 900 kr

Hotellpriser i Castries Hewanorra flyplass

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Castries Hewanorra flyplass, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Castries Hewanorra flyplass til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
En oversikt over gjennomsnittsprisen per hotellklasse nær Castries Hewanorra flyplass (UVF). For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.
3 stjerner
12 Tapion Reef Road, Castries, Saint Lucia
662 kr
4 stjerner +
Castries - Gros Islet Highway, Castries, Saint Lucia
7 616 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Castries Hewanorra flyplass

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Castries Hewanorra flyplass Det er 315 hoteller i Castries Hewanorra flyplass, og prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Castries Hewanorra flyplass er .
Vis alle 315 opphold
12 Tapion Reef Road, Castries, Saint Lucia
1,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
662 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Castries Hewanorra flyplass

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Castries Hewanorra flyplass for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder nær Castries Hewanorra flyplass (UVF) eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Castries Hewanorra flyplass

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Castries Hewanorra flyplass, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Castries Hewanorra flyplass?

    Marigot Beach Club and Dive Resort, med en score på 7,2 fra 155 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av Castries Hewanorra flyplass. Andre populære overnattingssteder inkluderer Villa Beach Cottages, med en gjennomsnittsscore på 9,1 fra 156 reisende, og Bel Jou Hotel med en score på 8,7 fra 242 reisende.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Castries Hewanorra flyplass

Vurder alternative opphold i Castries
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Castries

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering