Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Than Sadet Beach, Ko Pha Ngan

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Than Sadet Beach fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Than Sadet Beach - Ko Pha Ngan, Thailand
30. apr. — 1. mai2
Than Sadet Beach - Ko Pha Ngan, Thailand
ti. 30.4.
on. 1.5.
… med mer

Hvor bør du bo i Than Sadet Beach

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Than Sadet Beach for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. april 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av Than Sadet Beach eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Than Sadet Beach

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Than Sadet Beach, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Than Sadet Beach?

  Det finnes mange hoteller i Than Sadet Beach med høye scorer. Ett av dem er Mai Pen Rai Bungalows, som for øyeblikket har en score på 8,1. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Plaa's Thansadet Resort, som har fått en score på 9,2 fra 257 brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et populært hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales. Det har en score på 8,2, basert på 3 991 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Than Sadet Beach i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Bucharest City Centre på HotelsCombined (en score på 8,2 fra 1 164 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské, er Glk Premier The Home Suites & Spa, som har fått en score på 7,9/10 av totalt 133 brukervurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Than Sadet Beach?

  Hoteller i Than Sadet Beach har en gjennomsnittspris på 143 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Than Sadet Beach?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i nærheten av Than Sadet Beach med priser fra 121 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Than Sadet Beach

Vurder alternative opphold i Ko Pha Ngan
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Ko Pha Ngan

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering