Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Haarlemmerbuurt, Amsterdam

Søk etter og sammenlign Amsterdam, Haarlemmerbuurt hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Haarlemmerbuurt - Amsterdam, Nederland
30. mai — 31. mai2
Haarlemmerbuurt - Amsterdam, Nederland
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Haarlemmerbuurt

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Haarlemmerbuurt. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:Desember
Dyreste måned:juni
Gjennomsnittspris i Haarlemmerbuurt:2 562 kr/natt
Billigste pris funnet:983 kr/natt
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:lørdag
1 138 kr–4 113 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
1 947 kr–4 311 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Haarlemmerbuurt (Amsterdam)

Finn rimelige overnattingssteder i Haarlemmerbuurt, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Haarlemmerbuurt helt nede i 1 363 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Haarlemmerbuurt, som kan bookes for denne prisen. Quentin Arrive Hotel er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Haarlemmerbuurt. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024
For øyeblikket tilbyr disse hotellene den laveste prisen per natt, av de vi har funnet i Haarlemmerbuurt. Vurder alternative datoer dersom du vil sammenligne priser.
Vis alle 89 hoteller
Haarlemmerstraat 65, Amsterdam, North Holland, Netherlands
0,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 363 kr
Gjennomsnitt per natt
Ijdok 6, Amsterdam, North Holland, Netherlands
1,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 630 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Haarlemmerbuurt

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Haarlemmerbuurt, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Haarlemmerbuurt til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
En oversikt over gjennomsnittlig pris per hotellklasse i Haarlemmerbuurt. Vi har fremhevet de mest populære overnattingsstedene ifølge våre brukere, samt de du får mest for pengene hos innen hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
Haarlemmerstraat 65, Amsterdam, North Holland, Netherlands
1 363 kr
4 stjerner
4 stjerner +
Ijdok 6, Amsterdam, North Holland, Netherlands
2 630 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Haarlemmerbuurt

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Haarlemmerbuurt for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Haarlemmerbuurt, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om å bo i Haarlemmerbuurt, Amsterdam

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Haarlemmerbuurt, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Haarlemmerbuurt?

  Yays Amsterdam Prince Island By Numa er et veldig populært hotell i Haarlemmerbuurt med en score på 8,2 fra 1 344 vurderinger. Mercedes Bed&Breakfast Amsterdam (8,6 fra 252 vurderinger) og Cityview Hotel (7,4 fra 1 281 vurderinger) er også hoteller i Haarlemmerbuurt med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Amsterdam Centraal?

  Med en score på 7,9/10 fra 4 017 vurderinger, er Lancaster Hotel Amsterdam et hotell i nærheten av Amsterdam Centraal som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Haarlemmerbuurt i nærheten av Ziggo Dome?

  Via Amsterdam er et hotell i nærheten av Ziggo Dome som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,1 basert på 16 960 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Chinatown?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av Chinatown, bør du vurdere Inntel Hotels Amsterdam Centre (en score på 8,2 basert på 5 746 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Haarlemmerbuurt?

  Gjennomsnittsprisen på et hotell i Haarlemmerbuurt er 1 709 kr per natt, basert på data fra de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Haarlemmerbuurt?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at prisene på billige hoteller i Haarlemmerbuurt starter fra så lite som 1 250 kr/natt, avhengig av etterspørselen for de valgte datoene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Haarlemmerbuurt?

  Dersom reiseplanene dine til Haarlemmerbuurt er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Amsterdam Centraal, Ziggo Dome eller Chinatown. Amsterdam er byen å besøke dersom du besøker Amsterdam Centraal. Det er best å bo i Amsterdam om du vil besøke Ziggo Dome. Skal du besøke Chinatown, er det enklest å bo i Amsterdam.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Haarlemmerbuurt

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering