Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Fort Bay, St. John's

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Fort Bay fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Fort Bay - St. John's, Antigua & Barbuda
21. apr. — 22. apr.2
Fort Bay - St. John's, Antigua & Barbuda
sø. 21.4.
ma. 22.4.
… med mer

Hvor bør du bo i Fort Bay

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Fort Bay for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 14. april 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Fort Bay, og områdene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Fort Bay

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Fort Bay, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 14. april 2024.
 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum. Det har scoret 8,2 basert på 3 973 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Fort Bay i nærheten av Bucharest City Centre?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre, bør du vurdere Leonardo Hotel Bucharest City Center – det har fått en score på 8,2/10 basert på 1 145 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  I nærheten av Sultan Ahmed Moské ligger Glk Premier The Home Suites & Spa som har en score på 7,9, basert på 132 vurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Fort Bay?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 893 kr/natt er normalt for et hotell i Fort Bay.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Fort Bay?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i Fort Bay har priser som starter fra kun 861 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Fort Bay

Vurder alternative opphold i St. John's
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til St. John's

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering