Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Downtown Puebla, Puebla City

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Downtown Puebla fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Downtown Puebla - Puebla City, Puebla, Mexico
30. apr. — 1. mai2
Downtown Puebla - Puebla City, Puebla, Mexico
ti. 30.4.
on. 1.5.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Downtown Puebla (Puebla City)

Finn rimelige overnattingssteder i Downtown Puebla, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Downtown Puebla helt nede i 374 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Downtown Puebla, som kan bookes for denne prisen. Hotel Casa de Oración San José er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Downtown Puebla. Prisdata ble sist oppdatert 23. april 2024
For øyeblikket tilbyr disse hotellene laveste pris per natt av de vi har funnet nær Downtown Puebla. Dersom du er fleksibel på datoer, endre datoene som er valgt for å sammenligne priser.
Vis alle 80 hoteller
2 Norte Número 1807, Puebla City, Puebla, Mexico
1,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
374 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Downtown Puebla

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Downtown Puebla for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. april 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Downtown Puebla du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Downtown Puebla

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Downtown Puebla, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Downtown Puebla?

  NH Puebla Centro Histórico, med en score på 8,3 fra 2 672 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av Downtown Puebla. Andre populære overnattingssteder inkluderer Quinta Real Puebla, med en gjennomsnittsscore på 8,6 fra 1 152 reisende, og Casa Pepe Hostel Boutique - Puebla med en score på 9,3 fra 981 reisende.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 3 991 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Downtown Puebla i nærheten av Bucharest City Centre?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Bucharest City Centre, er Leonardo Hotel Bucharest City Center, som har fått en score på 8,2/10. av totalt 1 164 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Sultan Ahmed Moské, bør du vurdere Glk Premier The Home Suites & Spa som har en score på 7,9, basert på 133 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Downtown Puebla?

  Gjennomsnittsprisen på et hotell i Downtown Puebla er 110 kr per natt, basert på data fra de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Downtown Puebla?

  110 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Downtown Puebla i løpet av de siste 72 timene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Downtown Puebla

Vurder alternative opphold i Puebla City
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Puebla City

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering