Hoteller i nærheten av León Guanajuato Del Bajio flyplass, León

Søk og sammenlign hotels i nærheten av León Guanajuato Del Bajio flyplass fra hundrevis av reisenettsteder og spar penger

León, Mexico - Guanajuato Del Bajio (BJX)
24. sep. — 25. sep.2
León, Mexico - Guanajuato Del Bajio (BJX)
sø. 24.9.
ma. 25.9.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av León Guanajuato Del Bajio flyplass (León)

For øyeblikket er det disse hotellene som tilbyr den laveste prisen per natt av de vi har funnet León Guanajuato Del Bajio flyplass (BJX). Prisene kan variere avhengig av datoene som er valgt, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel.
Vis alle 252 hoteller
Holiday Inn & Suites Leon Plaza Mayor
9,3 Enestående
Adolfo Lopez Mateos Poniente :2619, León, Guanajuato, Mexico
Vis på kart
3,3 km fra sentrum i León, GJ, Mexico 

Holiday Inn & Suites Plaza Mayor har et moderne design, og ligger sentralt i et populært nabolag i León. De har også innendørs svømmebasseng, døgnåpen resepsjon og møterom.

1 075 kr
Snitt per natt

Hvor bør du bo i León Guanajuato Del Bajio flyplass

Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av León Guanajuato Del Bajio flyplass (BJX), og områdene du planlegger å besøke. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om opphold i León Guanajuato Del Bajio flyplass

  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av León Guanajuato Del Bajio flyplass?

    Hotel San Francisco Leon, med en score på 7,9 fra 8 878 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av León Guanajuato Del Bajio flyplass. Andre populære overnattingssteder inkluderer Radisson Poliforum Plaza Hotel Leon, med en gjennomsnittsscore på 9,0 fra 1 190 reisende, og Ramada Plaza by Wyndham Leon med en score på 8,5 fra 1 178 reisende.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering