Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i College Point, Queens

Søk etter og sammenlign College Point, Queens hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

College Point - Queens, NY, USA
30. mai — 31. mai2
College Point - Queens, NY, USA
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i College Point

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i College Point. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:mars
Dyreste måned:oktober
Gjennomsnittspris i College Point:2 149 kr/natt
Billigste pris funnet:983 kr/natt
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:fredag
1 565 kr–3 065 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
1 565 kr–2 844 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i College Point (Queens)

Finn rimelige overnattingssteder i College Point, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i College Point helt nede i 2 068 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i College Point, som kan bookes for denne prisen. Fairfield Inn by Marriott New York LaGuardia Airport/Flushing er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i College Point. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024
Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i College Point for øyeblikket. Prisene kan variere avhengig av datoene som er valgt, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel på datoer.
Vis alle 6 hoteller
28-66 College Point Boulevard, Queens, NY, United States
6,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
2 068 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i College Point

Utforsk forskjellige nabolag og områder i College Point for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av College Point, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i, for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om å bo i College Point, Queens

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i College Point, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i College Point?

  Voco Fiorello - Laguardia East er et veldig populært hotell i College Point med en score på 8,2 fra 133 vurderinger. Fairfield Inn by Marriott New York LaGuardia Airport/Flushing (7,7 fra 849 vurderinger) og Extended Stay America Suites - New York City - Laguardia Airport (7,2 fra 360 vurderinger) er også hoteller i College Point med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Flushing Meadows-Corona Park?

  Asiatic Hotel - Flushing er et hotell i nærheten av Flushing Meadows-Corona Park som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,0 basert på 1 498 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i College Point i nærheten av USTA Billie Jean King National Tennis Center?

  Asiatic Hotel - Flushing er det mest anbefalte hotellet i nærheten av USTA Billie Jean King National Tennis Center på HotelsCombined (en score på 8,0 fra 1 498 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Arthur Ashe Stadium?

  Et bra hotell i nærheten av Arthur Ashe Stadium, er Asiatic Hotel - Flushing, som har fått en score på 8,0/10 av totalt 1 498 brukervurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i College Point?

  Hoteller i College Point koster i gjennomsnitt 1 763 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i College Point?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at prisene på billige hoteller i College Point starter fra så lite som 1 581 kr/natt, avhengig av etterspørselen for de valgte datoene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i College Point?

  Flushing Meadows-Corona Park, USTA Billie Jean King National Tennis Center, og Arthur Ashe Stadium er de mest populære landemerkene i College Point ifølge våre brukerdata. Du kan oppleve Flushing Meadows-Corona Park om du planlegger å besøke Queens. Bor du i Queens, kan du besøke USTA Billie Jean King National Tennis Center. Arthur Ashe Stadium kan besøkes om du bor i Queens.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i College Point

Vurder alternative opphold i Queens
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Queens

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering