Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Chitose Station (Hokkaido), Chitose

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Chitose Station (Hokkaido) fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Chitose Station (Hokkaido) - Chitose, Japan
22. apr. — 23. apr.2
Chitose Station (Hokkaido) - Chitose, Japan
ma. 22.4.
ti. 23.4.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Chitose Station (Hokkaido)

Finn kjente overnattingssteder i Chitose Station (Hokkaido), som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 46 hoteller i Chitose Station (Hokkaido), og prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Chitose Station (Hokkaido) er .
Disse hotellene i nærheten av Chitose Station (Hokkaido) opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
13-3, Chiyoda, Chitose, Japan
Best Western Plus Hotel Fino Chitose ligger bare ti minutter fra Chitose Station (Hokkaido), og tilbyr rom med kjøleskap, gratis Wi-Fi på rommet, eget bad og klimaanlegg. Blant de populære fasilitetene som tilbys ved dette 4-stjerners hotellet, kan graits Wi-Fi og kostnadsfri parkering nevnes.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,4
Enestående
3014 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
318 kr
2-2-10 Chiyoda-Chou, Chitose, Japan
Hotellet har en praktisk beliggenhet i Chitose og byr på gratis transport til og fra New Chitose flyplass, samt gratis Wi-Fi. Her tilbys 3-stjerners rom med aircondition.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,6
Bra
2058 vurderinger
Beliggenhet
0,7 km fra sentrum
371 kr
4-4, Honcho, -Shi - Chitose, Chitose, Japan
Kun 15 minutter med bil fra New Chitose flyplass ligger Hotel Grand Terrace Chitose som kan by på en praktisk beliggenhet og elegante innkvartering. Det tilbyr en badstue, et boblebad og gratis Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,5
Bra
1029 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
459 kr
5-6-1, Saiwai-Cho, Chitose, Japan
Dette komfortable hotellet i Chitose tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til døgnåpen resepsjon og en badstue. De har også separat røykeområde, vaskeritjeneste og bagasjeoppbevaring.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,3
Enestående
1144 vurderinger
Beliggenhet
0,7 km fra sentrum
535 kr
6-1 Chiyoda-Cho, Chitose, Japan
Chitose Airport Hotel byr på 3-stjerners innkvartering i Chitose. Hotellet ligger beleilig til, bare en kort spasertur unna Chitose Station (Hokkaido).
Gratis Wi-Fi
Parking
7,4
Bra
535 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
507 kr
Chiyodacho 7-1789-3, Chitose, Japan
Chitose Station Hotel holder til i hyggelige omgivelser i Chitose. De byr også på massasje, gratis Wi-Fi på offentlige områder og safe.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,3
Enestående
630 vurderinger
Beliggenhet
1,0 km fra sentrum
688 kr
3-14-1 Shimizu-cho, Chitose, Japan
Dette komfortable hotellet i Chitose tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til døgnåpen resepsjon og en badstue. De har også klesvaksfasiliteter, heis og bagasjeoppbevaring.
Gratis Wi-Fi
5,8
Ok
454 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
351 kr
Saiwaicho 6-1, Chitose, Japan
Hotel AreaOne Chitose har et mineralbad, en badstue og sykkelutleie. En fem minutters spasertur fra Chitose Station (Hokkaido) ligger hotellet praktisk plassert, og er en ideel base når man besøker Chitose.
Gratis Wi-Fi
Parking
Airport shuttle
7,3
Bra
329 vurderinger
Beliggenhet
0,7 km fra sentrum
513 kr
5-3-1, Chiyoda-Cho, Chitose, Japan
Dette moderne hotellet i Chitose byr på gratis Wi-Fi, i tillegg til massasje og en badstue. De har også døgnåpen resepsjon, flyplasstransport og møterom.
Gratis Wi-Fi
Parking
Airport shuttle
8,0
Enestående
538 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
547 kr

Hotellpriser i Chitose Station (Hokkaido)

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Chitose Station (Hokkaido), for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Chitose Station (Hokkaido) til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Chitose Station (Hokkaido), kategorisert etter hotellklasse. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i nærheten av Chitose Station (Hokkaido).
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4-4, Honcho, -Shi - Chitose, Chitose, Japan
459 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Chitose Station (Hokkaido)

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Chitose Station (Hokkaido) Det er 46 hoteller i Chitose Station (Hokkaido), og prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Chitose Station (Hokkaido) er .
Vis alle 46 opphold
2-2-10 Chiyoda-Chou, Chitose, Japan
0,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
371 kr
Gjennomsnitt per natt
6-1 Chiyoda-Cho, Chitose, Japan
0,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
507 kr
Gjennomsnitt per natt
Saiwaicho 6-1, Chitose, Japan
0,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
Airport shuttle
513 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Chitose Station (Hokkaido)

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Chitose Station (Hokkaido) for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 15. april 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Chitose Station (Hokkaido), og områdene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Chitose Station (Hokkaido)

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Chitose Station (Hokkaido), for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 15. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Chitose Station (Hokkaido)?

  Et av de mest populære hotellene i nærheten av Chitose Station (Hokkaido), er Best Western Plus Hotel Fino Chitose, som er vurdert av 3 014 brukere og som for øyeblikket har en score på 8,4/10. Andre overnattingssteder med gode vurderinger inkluderer Hotel Wing International Chitose og Hotel Grand Terrace Chitose, som brukerne våre har gitt scorene 7,6/10 og 7,5/10.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Med en score på 8,2/10 fra 3 976 vurderinger, er Casa Lit Barcelona by Ona et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Chitose Station (Hokkaido) i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er det hotellet i nærheten av Bucharest City Centre som er høyest anbefalt av HotelsCombined-brukere med totalt 1 148 vurderinger som samlet gir det en score på 8,2/10.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Sultan Ahmed Moské, bør du vurdere Glk Premier The Home Suites & Spa som har en score på 7,9, basert på 132 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Chitose Station (Hokkaido)?

  306 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Chitose Station (Hokkaido), basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Chitose Station (Hokkaido)?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Chitose Station (Hokkaido) for så lite som 273 kr/natt.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Chitose Station (Hokkaido)

Vurder alternative opphold i Chitose
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Chitose

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering