• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Boquete, Panama

Søk og sammenlign Boquete, Panama hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Boquete, Panama
29. nov. — 30. nov.2
Boquete, Panama
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Boquete

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Boquete. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste måned:mai
Dyreste måned:Desember
Gjennomsnittspris i Boquete:933 kr/natt
Billigste pris funnet:139 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:torsdag
479 kr–1 868 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
550 kr–775 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Høyest rangerte Boquete vanderhjem

Bla gjennom overnattingssteder i Boquete, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 202 overnattingssteder i Boquete, og data ble sist oppdatert 28. November 2023.
Disse overnattingsstedene i Boquete, er blant de høyest rangerte blant brukerne våre. Sørg for å lese hotellbeskrivelser og -anmeldelser for å finne det riktige overnattingsstedet for deg.
Vis alle 202 hoteller
Avenida A Oeste, Bajo, Boquete, Panama
1,7 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
1 869 kr
Gjennomsnitt per natt

De billigste hotellene i Boquete (Panama)

Finn rimelige overnattingssteder i Boquete, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Boquete helt nede i 1 367 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Boquete, som kan bookes for denne prisen. The Inn at Palo Alto er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Boquete. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023
Av hotellene i Boquete vi har funnet, er disse overnattingsstedene priset lavest. Prisene svinger vanligvis avhengig av datoene som er valgt, stjernerangeringen på hotellet og hotellets beliggenhet.
Vis alle 202 hoteller
Avenida Buenos Aires, Boquete, Panama
2,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 367 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Boquete

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Boquete for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Naviger til områdene i nærheten av Boquete du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Boquete

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Boquete, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Boquete?

    Selina Boquete (8,8/10 basert på 928 vurderinger), Villa Alejandro (8,6/10 basert på 525 vurderinger), og Bambuda Castle (8,6/10 basert på 1 522 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i Boquete.

  • Hvor mye koster hoteller i Boquete?

    Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 1 602 kr/natt er normalt for et hotell i Boquete.

  • Hvor mye koster et billig hotell i Boquete?

    160 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Boquete i løpet av de siste 72 timene. For opphold fra 1. des. til 3. des. i Boquete, var det 1 175 kr/natt som var den laveste prisen som ble funnet.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Boquete

Vurder alternative opphold i Boquete
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Boquete

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering