Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Bonza Bay Beach, East London

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Bonza Bay Beach fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Bonza Bay Beach - East London, Sør-Afrika
22. apr. — 23. apr.2
Bonza Bay Beach - East London, Sør-Afrika
ma. 22.4.
ti. 23.4.
… med mer

Andre overnattingssteder i Bonza Bay Beach

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Bonza Bay Beach Det er 10 hoteller i Bonza Bay Beach, og prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Bonza Bay Beach er .
Vis alle 10 opphold
21 Blue Bend Pl, East London, Eastern Cape, South Africa
5,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
654 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Bonza Bay Beach

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Bonza Bay Beach for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 15. april 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder nær Bonza Bay Beach eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Bonza Bay Beach

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Bonza Bay Beach, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 15. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Bonza Bay Beach?

  The Thatch Hide, med en score på 7,3 fra 1 049 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av Bonza Bay Beach. Andre populære overnattingssteder inkluderer Blue Lagoon Hotel and Conference Centre, med en gjennomsnittsscore på 7,6 fra 1 057 reisende, og Blue's Guest House med en score på 8,4 fra 200 reisende.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 3 976 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Bonza Bay Beach i nærheten av Bucharest City Centre?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Bucharest City Centre, er Leonardo Hotel Bucharest City Center, som har fått en score på 8,2/10. av totalt 1 148 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av Sultan Ahmed Moské, bør du vurdere Glk Premier The Home Suites & Spa (en score på 7,9 basert på 132 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Bonza Bay Beach?

  Hoteller i Bonza Bay Beach koster i gjennomsnitt 261 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Bonza Bay Beach?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i nærheten av Bonza Bay Beach med priser fra 196 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Bonza Bay Beach

Vurder alternative opphold i East London
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til East London

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering