Ferieboliger $[0, preposition:'i ']Bodrum, Tyrkia

Søk og sammenlign Bodrum, Tyrkia ferieboliger fra hundrevis av reisenettsteder og spar penger

Bodrum, Tyrkia
12. aug. — 13. aug.2
Bodrum, Tyrkia
fr. 12.8.
lø. 13.8.
… med mer

Hvor bør du bo i Bodrum

Ferieboliger i populære byer i Tyrkia
Hoteller i populære byer i Tyrkia
Hoteller i populære bydeler i Bodrum

Fakta om opphold i Bodrum

 • Hvor mye koster en feriebolig i Bodrum?

  Ferieboliger i Bodrum ligger i snitt på 919 kr/natt. Prisene endrer seg, avhengig av hvilken tid på året det er. august er for eksempel den dyreste måneden å leie en feriebolig i Bodrum, mens juli er som regel rimeligst. Nylig fant våre brukere ferieboliger helt nede i 266 kr/natt - som for øyeblikket er den laveste prisen. Vær oppmerksom på at alt som ligger på 752 kr/natt eller mindre, regnes som et godt tilbud.

 • Hvilket ferieutleiested ligger nærmest Milas–Bodrum flyplass?

  Dersom du ser etter et sted å bo i Bodrum i ferien, som ligger i nærheten av Milas–Bodrum flyplass, er Lakeside Garden Holiday Village det som ligger nærmest, nemlig bare 10,3 km unna.

 • Hvilken del av Bodrum er det best å bo i?

  Bodrum (Centre) er den beste delen av byen å bo i dersom du leter etter sted å bo i Bodrum. Myndos Residence er det ferieutleiestedet som er mest populært i dette området. Selv om det finnes andre områder i Bodrum, søkte 100% av HotelsCombineds brukere etter overnatting i Bodrum (Centre) siste 12 månedene, noe som gjør det til et populært valg.

 • Finnes det ferieutleiesteder i Bodrum med “pool” listet som fasilitet?

  Du har flaks! 1 Bodrum ferieutleiested har “pool” på listen over fasiliteter. Lakeside Garden Holiday Village er det mest populære ferieutleiestedet i Bodrum som har denne fasiliteten.

 • Er det noen Resort ferieboliger i Bodrum?

  Dersom du er på utkikk etter en Resort feriebolig i Bodrum, har du 62 å velge mellom. Vi anbefaler DoubleTree by Hilton Bodrum Isil Club Resort, da denne er den mest populære Resort blant våre brukere.