• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Blue Bay Marine Park, Blue bay

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Blue Bay Marine Park fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Blue Bay Marine Park - Blue bay, Mauritius
22. Feb — 23. Feb2
Blue Bay Marine Park - Blue bay, Mauritius
Thu 22.2.
Fri 23.2.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Blue Bay Marine Park (Blue bay)

Finn rimelige overnattingssteder i Blue Bay Marine Park, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Blue Bay Marine Park helt nede i 797 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Blue Bay Marine Park, som kan bookes for denne prisen. Explora Prestige er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Blue Bay Marine Park. Prisdata ble sist oppdatert 15. February 2024
Av hotellene i nærheten av Blue Bay Marine Park vi har kommet over, er disse overnattingsstedene priset lavest. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene om du er fleksibel på dato, for å sammenligne priser.
Vis alle 40 hoteller
6 Rue Des Corbigeaux, Blue bay, Mauritius
0,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
797 kr
Gjennomsnitt per natt
Blue Bay, Blue bay, Mauritius
1,5 km fra sentrum
2 740 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Blue Bay Marine Park

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Blue Bay Marine Park, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Blue Bay Marine Park til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 15. February 2024.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Blue Bay Marine Park, kategorisert etter hotellklasse. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
6 Rue Des Corbigeaux, Blue bay, Mauritius
797 kr
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Blue Bay Marine Park

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Blue Bay Marine Park Det er 40 hoteller i Blue Bay Marine Park, og prisdata ble sist oppdatert 15. February 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Blue Bay Marine Park er .
Vis alle 40 opphold
Blue Bay, Blue bay, Mauritius
1,5 km fra sentrum
2 740 kr
Gjennomsnitt per natt
6 Rue Des Corbigeaux, Blue bay, Mauritius
0,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
797 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Blue Bay Marine Park

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Blue Bay Marine Park for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 15. February 2024.
Enten du reiser i forbindelse med jobb eller fritid, og lander på Blue Bay Marine Park, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Blue Bay Marine Park

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Blue Bay Marine Park, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 15. February 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Blue Bay Marine Park?

    Anantara Iko Mauritius Resort & Villas (8,2/10 fra 588 vurderinger), Shandrani Beachcomber Resort & Spa (8,6/10 fra 597 vurderinger) og Blue Beryl Guest House (8,6/10 fra 887 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i nærheten av Blue Bay Marine Park.

  • Hvor mye koster hoteller i Blue Bay Marine Park?

    Hoteller i Blue Bay Marine Park har en gjennomsnittspris på 276 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Blue Bay Marine Park?

    266 kr per natt er den billigste hotellprisen i Blue Bay Marine Park som ble funnet i dataene våre for de siste 72 timene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Blue Bay Marine Park

Vurder alternative opphold i Blue bay
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Blue bay

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering