• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Bar Harbor, ME

Søk og sammenlign Bar Harbor, ME hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Bar Harbor, ME, USA
29. nov. — 30. nov.2
Bar Harbor, ME, USA
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Bar Harbor

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Bar Harbor. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:tirsdag
2 441 kr–3 384 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Bar Harbor (Maine)

Finn rimelige overnattingssteder i Bar Harbor, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Bar Harbor helt nede i 1 965 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Bar Harbor, som kan bookes for denne prisen. Bar Harbor Inn er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Bar Harbor. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023
For øyeblikket tilbyr disse hotellene den laveste prisen per natt, av de vi har funnet i Bar Harbor. Dersom du er fleksibel på datoer, endre datoene for å sammenligne priser.
Vis alle 432 hoteller
1 Newport Drive, Bar Harbor, ME, United States
0,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Spa
1 965 kr
Gjennomsnitt per natt
207 Main Street, Bar Harbor, ME, United States
0,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
2 618 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Bar Harbor

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Bar Harbor for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Bar Harbor, og områdene du planlegger å besøke. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Bar Harbor

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Bar Harbor, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Bar Harbor?

    Et av de mest populære hotellene i Bar Harbor, er Holiday Inn Resort Bar Harbor - Acadia Natl Park som er vurdert av 1 288 brukere, og som for øyeblikk har en score på 7,6/10. Andre steder med høye scorer inkluderer The Inn on Mount Desert og Atlantic Oceanside Hotel & Conference Center som brukerne våre har gitt scorene 9,2/10 og 8,9/10.

  • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Abbe Museum?

    The Inn on Mount Desert er et hotell i nærheten av Abbe Museum som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 9,2 basert på 842 vurderinger.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Bar Harbor

Vurder alternative opphold i Bar Harbor
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Bar Harbor

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering