Hoteller i Baja, Ungarn

Søk og sammenlign Baja, Ungarn hoteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Baja, Ungarn
5. okt. — 6. okt.2
Baja, Ungarn
to. 5.10.
fr. 6.10.
… med mer

Høyest rangerte Baja vanderhjem

Våre brukere har vurdert disse hotellene som noen av de beste stedene å bo i Baja. Finn ut hvorfor disse hotellene ble rangert blant de beste ved å lese brukeranmeldelser.
Vis alle 55 hoteller
1
Duna Wellness Hotel
8,7 Enestående
Szentháromság Tér 6., Baja, Hungary
Vis på kart
0,5 km fra sentrum i Baja, Ungarn 

Duna Wellness Hotel ligger i Baja og byr på sjarmerende innkvartering og utendørs svømmebasseng, jacuzzi og finsk sauna. De tilbyr et eget treningsrom, i tillegg til en skjønnhetssalong, en barneklubb og gratis Wi-Fi på offentlige områder.

961 kr
Snitt per natt

Hvor bør du bo i Baja

Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Baja, og områdene du planlegger å besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon, og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Baja

  • Hvilke er de beste hotellene i Baja?

    Bristol Apartments, som har fått en score på 8,1 fra 265 brukere, er et av de mest populære hotellene i Baja. Andre populære overnattingssteder inkluderer Duna Wellness Hotel som har en gjennomsnittsscore på 8,7 fra 504 brukere, og Malom Club Panzió som har en gjennomsnittsscorepå 9,2 fra 361 brukere.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering