• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Assago Milanofiori Nord Metro Station, Assago

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Assago Milanofiori Nord Metro Station fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Assago Milanofiori Nord Metro Station - Assago, Milano, Italia
29. feb. — 1. mar.2
Assago Milanofiori Nord Metro Station - Assago, Milano, Italia
to. 29.2.
fr. 1.3.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Assago Milanofiori Nord Metro Station

Finn kjente overnattingssteder i Assago Milanofiori Nord Metro Station, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 9 hoteller i Assago Milanofiori Nord Metro Station, og prisdata ble sist oppdatert 22. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Assago Milanofiori Nord Metro Station er .
Disse hotellene i nærheten av Assago Milanofiori Nord Metro Station opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene hvis du ikke ser alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Via Roggia Bartolomea, 5, Assago, Milano, Italy
Dette 4-stjerners hotellet ligger kun fem minutter til fots unna Assago Milanofiori Nord Metro Station. De har også ekspress inn- og utsjekking, døgnåpen resepsjon og møterom.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,3
Enestående
3405 vurderinger
Beliggenhet
2,2 km fra sentrum
1 405 kr

Andre overnattingssteder i Assago Milanofiori Nord Metro Station

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Assago Milanofiori Nord Metro Station Det er 9 hoteller i Assago Milanofiori Nord Metro Station, og prisdata ble sist oppdatert 22. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Assago Milanofiori Nord Metro Station er .
Vis alle 9 opphold
Via Roggia Bartolomea, 5, Assago, Milano, Italy
2,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 405 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Assago Milanofiori Nord Metro Station

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Assago Milanofiori Nord Metro Station for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 22. februar 2024.
Enten du reiser i forbindelse med jobb eller fritid, og lander på Assago Milanofiori Nord Metro Station, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Assago Milanofiori Nord Metro Station

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Assago Milanofiori Nord Metro Station, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 22. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Assago Milanofiori Nord Metro Station?

    NH Milano Congress Centre (8,5/10 fra 4 666 vurderinger), Royal Garden (8,3/10 fra 4 404 vurderinger) og H2C Hotel Milanofiori (8,3/10 fra 3 405 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i nærheten av Assago Milanofiori Nord Metro Station.

  • Hvor mye koster hoteller i Assago Milanofiori Nord Metro Station?

    252 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Assago Milanofiori Nord Metro Station, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Assago Milanofiori Nord Metro Station?

    Det er funnet priser på hoteller i Assago Milanofiori Nord Metro Station fra så lite som 220 kr/natt i løpet av de siste 3 dagene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Assago Milanofiori Nord Metro Station

Vurder alternative opphold i Assago
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Assago

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering