Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Amboseli National Park, Amboseli

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Amboseli National Park fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Amboseli National Park - Amboseli, Kenya
28. apr. — 29. apr.2
Amboseli National Park - Amboseli, Kenya
sø. 28.4.
ma. 29.4.
… med mer

Hvor bør du bo i Amboseli National Park

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Amboseli National Park for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 21. april 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder nær Amboseli National Park eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Amboseli National Park

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Amboseli National Park, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 21. april 2024.
 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 3 988 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Amboseli National Park i nærheten av Bucharest City Centre?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre, bør du vurdere Leonardo Hotel Bucharest City Center – det har fått en score på 8,2/10 basert på 1 164 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av Sultan Ahmed Moské, bør du vurdere Glk Premier The Home Suites & Spa (en score på 7,9 basert på 133 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Amboseli National Park?

  1 762 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Amboseli National Park, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Amboseli National Park?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i Amboseli National Park har priser som starter fra kun 1 497 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

Se flere FAQs
Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering