Populære hoteller
Tips
Steder å overnatte

Hoteller i Al Naeem, Jeddah

Søk etter og sammenlign Al Naeem, Jeddah hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Al Naeem - Jeddah, Saudi Arabia
30. mai — 31. mai2
Al Naeem - Jeddah, Saudi Arabia
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Al Naeem, Jeddah

Finn kjente overnattingssteder i Al Naeem, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 41 hoteller i Al Naeem, og prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Al Naeem er 1 327 kr/natt.
Disse hotellene er blant de mest populære eiendommene i Al Naeem-området. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Madinah Road, Infront of Mall of Arabia, Jeddah, Saudi Arabia
Kun 10 minutter med bil fra King Abdulaziz Lufthavn ligger Casablanca Grand Hotel praktisk til, som også kan skilte med et innendørs svømmebasseng, et boblebad og en badstue. De har også barneklubb, massasje og lekeplass.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
9,2
Enestående
3429 vurderinger
Beliggenhet
11,2 km fra sentrum
1 912 kr

Tips når du skal bestille hotell i Al Naeem

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Al Naeem. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:september
Dyreste måned:februar
Gjennomsnittspris i Al Naeem:1 327 kr/natt
Billigste pris funnet:246 kr/natt
Billigste dag:lørdag
Dyreste dag:søndag
444 kr–4 591 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
398 kr–1 473 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hvor bør du bo i Al Naeem

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Al Naeem for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Al Naeem du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Brukere kan klikke på et hotellnavn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om å bo i Al Naeem, Jeddah

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Al Naeem, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Al Naeem?

  Det finnes mange hoteller i Al Naeem med høye scorer. Ett av dem er Casablanca Grand Hotel, som for øyeblikket har en score på 9,2. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Jasmine Garden Hotel og Rolana Furnished Apartments, som også kan være gode overnattingsalternativer i Al Naeem.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av King Fahd's Fountain?

  Intercontinental Jeddah, An IHG Hotel er et hotell i nærheten av King Fahd's Fountain som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 7,6 basert på 2 286 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Al Naeem i nærheten av Red Sea Mall?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Red Sea Mall, er Radisson Blu Hotel, Jeddah Corniche, som har fått en score på 8,4/10. av totalt 3 367 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Fakieh Aquarium?

  695 vurderinger av Rosewood Jeddah på HotelsCombined ga hotellet en score på 8,6/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av Fakieh Aquarium.

 • Hvor mye koster hoteller i Al Naeem?

  Hoteller i Al Naeem koster i gjennomsnitt 534 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Al Naeem?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at prisene på billige hoteller i Al Naeem starter fra så lite som 449 kr/natt, avhengig av etterspørselen for de valgte datoene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Al Naeem?

  Dersom reiseplanene dine til Al Naeem er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: King Fahd's Fountain, Red Sea Mall eller Fakieh Aquarium. Jeddah er byen å besøke dersom du besøker King Fahd's Fountain. Det er best å bo i Jeddah om du vil besøke Red Sea Mall. Skal du besøke Fakieh Aquarium, er det enklest å bo i Jeddah.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Al Naeem

Vurder alternative opphold i Jeddah
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Jeddah

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering