• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Al-Azhar University, Kairo

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Al-Azhar University fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Al-Azhar University - Kairo, Egypt
28. feb. — 29. feb.2
Al-Azhar University - Kairo, Egypt
on. 28.2.
to. 29.2.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Al-Azhar University (Kairo)

Finn rimelige overnattingssteder i Al-Azhar University, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Al-Azhar University helt nede i 870 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Al-Azhar University, som kan bookes for denne prisen. Al Masa Hotel Nasr City er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Al-Azhar University. Prisdata ble sist oppdatert 21. februar 2024
Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i nærheten av Al-Azhar University for øyeblikket. Prisene kan variere avhengig av valgte datoer, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel på datoer.
Vis alle 1 hoteller
Abdel Aziz El Shennawy Street, Cairo, Egypt
7,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
870 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Al-Azhar University

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Al-Azhar University Det er 1 hoteller i Al-Azhar University, og prisdata ble sist oppdatert 21. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Al-Azhar University er .
Vis alle 1 opphold
Abdel Aziz El Shennawy Street, Cairo, Egypt
7,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
870 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Al-Azhar University

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Al-Azhar University for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 21. februar 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Al-Azhar University du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i Al-Azhar University

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Al-Azhar University, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 21. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Al-Azhar University?

    Det finnes mange hoteller i Al-Azhar University med høye scorer. Ett av dem er Al Masa Hotel Nasr City, som for øyeblikket har en score på 7,7.

  • Hvor mye koster hoteller i Al-Azhar University?

    Gjenomsnittsprisene på hoteller i Al-Azhar University har som regel ligget på ca. 63 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Al-Azhar University?

    Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i Al-Azhar University har priser som starter fra kun 31 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Al-Azhar University

Vurder alternative opphold i Kairo
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Kairo

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering