Populære hoteller
Tips
Topprangerte hoteller
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Texas

Søk etter og sammenlign Texas hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Texas
27. jul. — 28. jul.2
Texas
lø. 27.7.
sø. 28.7.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Texas

Finn kjente overnattingssteder i Texas, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 64 521 hoteller i Texas, og prisdata ble sist oppdatert 20. juli 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Texas er 2 871 kr/natt.
Disse hotellene i Texas opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene dersom du ikke finner alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
300 Reunion Boulevard, Dallas, TX, United States
Leilighetshotell i luksuriøs stil og med 3 restauranter i Dallas sentrum i Dallas Dette leilighetshotellet er et røykfritt overnattingssted som tilbyr 3 restauranter, et treningssenter og en bar/lounge. Wi-fi i fellesområder er inkludert. Andre fasiliteter som tilbys, er en snackbar/delikatesseforretning, en kaffebar/kafé og betjent parkering. Leilighetene har behagelige fasiliteter som en seng med overmadrass og sengetøy av topp kvalitet, i tillegg til wi-fi inkludert og en flatskjerm-TV med digitale kanaler. Gjestene tilbys dessuten en iPod-dokkingstasjon, en kaffetrakter/tekoker og dundyne. Rengjøring (på forespørsel). Hyatt Regency Dallas har 1120 rom med iPod-dokkingstasjoner og safe med plass til bærbar PC. Sengene med overmadrass har dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Flatskjerm-TV inkluderer digital-TV med filmkanaler og betalings-TV. Badene har badekar eller dusj, designertoalettartikler og hårføner. Dette leilighetshotellet i Dallas tilbyr kablet internett inkludert i prisen. Skrivebord og telefon tilbys. I tillegg har rommene kaffetraktere/tekokere og strykejern/-brett. Fasiliteter tilgjengelige på forespørsel er utskifting av håndklær og skifting av sengetøy. Rengjøring tilbys daglig. Fritidsfasiliteter ved dette leilighetshotellet inkluderer et treningssenter. Fritidsaktivitetene som er oppført nedenfor, er tilgjengelige enten på overnattingsstedet eller i nærområdet. Avgifter kan tilkomme.
Gratis Wi-Fi
8,6
Enestående
1345 vurderinger
Beliggenhet
0,9 km fra sentrum
2 480 kr
320 Bonham, San Antonio, TX, United States
Hotell med en historisk profil og med et forretningssenter i San Antonio sentrum i San Antonio Dette hotellet er et røykfritt overnattingssted som tilbyr et utendørs basseng, en restaurant og en bar/lounge. Wi-fi i fellesområder er inkludert. Andre fasiliteter som tilbys, er en snackbar/delikatesseforretning, en kaffebar/kafé og betjent parkering. Rengjøring (på forespørsel) Crockett Hotel har 138 rom med safe og kaffetraktere/tekokere. LCD-TV inkluderer parabol-TV med filmkanaler. Badene har kombinert dusj/badekar, designertoalettartikler, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Gjestene her får tilgang til wi-fi inkludert i prisen. Rengjøring tilbys etter avtale. Fritidsfasiliteter ved dette hotellet inkluderer et utendørs basseng. Fritidsaktivitetene som er oppført nedenfor, er tilgjengelige enten på overnattingsstedet eller i nærområdet. Avgifter kan tilkomme.
Gratis Wi-Fi
8,4
Enestående
992 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
1 304 kr
1001 West Nasa Parkway, Webster, TX, United States
Velger du Motel 6 Webster, TX - Houston - Nasa Lake som overnattingssted i Webster, har du bare 15 minutter å kjøre til både Space Center Houston og Johnson space Center - NASA. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, vaskeritjenester og salgsautomat. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
7,5
Bra
16 vurderinger
Beliggenhet
1,1 km fra sentrum
609 kr
2200 South I H 35, Austin, TX, United States
Hotell med frokost (inkludert), nær Lady Bird Lake Dette hotellet er et røykfritt overnattingssted som tilbyr et utendørs basseng, et treningssenter og en bar/lounge. Dessuten tilbys frokostbuffé (inkludert), wi-fi i fellesområdene (inkludert) og ubetjent parkering (inkludert). Et døgnåpent forretningssenter, et konferansesenter og et spabad tilbys også. Aiden by Best Western Austin City Hotel har 158 rom med kaffetraktere/tekokere og hårføner. Sengene har sengetøy av topp kvalitet. En 37-tommers LCD-TV med kabel-TV med filmkanaler er tilgjengelig på gjesterommene. Gjester kan benytte seg av kjøleskap og mikrobølgeovn på rommet. Badene har kombinert dusj/badekar og toalettartikler (inkludert). Dette hotellet i Austin tilbyr kablet internett inkludert i prisen. Forretningsfasiliteter omfatter skrivebord og telefon. lokalsamtaler (inkludert) tilbys (restriksjoner kan gjelde). I tillegg har rommene strykejern/-brett og blendingsgardiner/gardiner. Rengjøring tilbys daglig. Det finnes et utendørs basseng, et barnebasseng og et spabad på hotellets område. Andre fritidsfasiliteter er et treningssenter.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,3
Enestående
1102 vurderinger
Beliggenhet
5,0 km fra sentrum
1 437 kr
1102 South Shoreline Boulevard, Corpus Christi, TX, United States
Hotell ved vannkanten, med et innendørs basseng På Emerald Beach Hotel kan du slappe av ved et innendørs basseng, eller besøke stranden, hvor du kan prøve å spille volleyball. Rengjøring (én gang per opphold) Emerald Beach Hotel har 368 rom med airconditioning, aviser (inkludert) og kaffetraktere/tekokere. Flatskjerm-TV inkluderer kabel-TV. Gjester kan benytte seg av kjøleskap og mikrobølgeovn på rommet. Badene har badekar eller dusj og hårføner. Gjestene her får tilgang til wi-fi inkludert i prisen. Skrivebord og telefon tilbys. I tillegg har rommene strykejern/-brett og blendingsgardiner/gardiner. Sengeoppredning om kvelden tilbys i tillegg til rengjøring én gang per opphold. Fritidsfasiliteter ved dette hotellet er et innendørs basseng og et treningssenter. Fritidsaktivitetene som er oppført nedenfor, er tilgjengelige enten på overnattingsstedet eller i nærområdet. Avgifter kan tilkomme.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
6,4
Bra
4339 vurderinger
Beliggenhet
2,1 km fra sentrum
1 054 kr
7 Hope Boulevard, Galveston, TX, United States
Resort i Galveston med familievennlig profil som kan friste med forbindelse til konferansesenteret og ligger like i nærheten av Moody Gardens Dette resort-hotellet tilbyr 4 restauranter, en båthavn og et spa med full service. Wi-fi i fellesområder er inkludert. Et badeland (mot et tillegg), et innendørs basseng og et utendørs basseng tilbys også. Rengjøring (på forespørsel) Moody Gardens Hotel, Spa and Convention Center har 433 rom med airconditioning, safe og aviser (inkludert). Sengene med overmadrass har sengetøy av topp kvalitet. En 32-tommers LCD-TV har parabol-TV med filmkanaler og betalings-TV. Kjøleskap og kaffetraktere/tekokere er tilgjengelig. Badene har kombinert dusj/badekar, badekåper, designertoalettartikler og toalettartikler (inkludert). Denne resorten i Galveston tilbyr kablet internett inkludert i prisen. Forretningsfasiliteter omfatter skrivebord og telefon. lokalsamtaler (inkludert) tilbys (restriksjoner kan gjelde). I tillegg har rommene hårføner og strykejern/-brett. Sengeoppredning om kvelden tilbys, i tillegg til rengjøring daglig. Fasiliteter som er tilgjengelige på forespørsel, inkluderer allergitestet sengetøy. Rengjøring tilbys etter avtale. En båthavn, bruk av sykler (inkludert) og et badeland (mot et tillegg) tilbys av denne resorten. Det finnes et innendørs basseng, et utendørs basseng og et spabad på hotellets område. Andre fritidsfasiliteter er en badstue og et døgnåpent treningssenter. Gjester under 16 år har ikke adgang til basseng, treningsstudio og boblebad. Fritidsaktivitetene som er oppført nedenfor, er tilgjengelige enten på overnattingsstedet eller i nærområdet. Avgifter kan tilkomme.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
8,3
Enestående
1786 vurderinger
Beliggenhet
6,1 km fra sentrum
1 438 kr
2201 North Stemmons Freeway, Dallas, TX, United States
Hotell i luksuriøs stil og med 4 restauranter i Dallas' designdistrikt i Dallas Dette hotellet er et røykfritt overnattingssted som tilbyr 4 restauranter, et spa med full service og et badeland (adgang inkludert). Wi-fi i fellesområder er inkludert. Et innendørs basseng, 4 barer/lounger og et treningssenter tilbys også. Rengjøring (på forespørsel) Hilton Anatole har 1606 rom med airconditioning, MP3-dokkingstasjoner og safe med plass til bærbar PC. Sengene med overmadrass har sengetøy av topp kvalitet. Gjester kan benytte seg av kjøleskap og kaffetraktere/tekokere på rommet. På badet finner man badekåper, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Gjestene her får wi-fi inkludert i prisen (hastighet: 25+ mbps). LCD-TV inkluderer kabel-TV med filmkanaler og betalings-TV. I tillegg har rommene safe og strykejern/-brett. Rengjøring tilbys etter avtale, og det er mulig å be om allergitestet sengetøy. Det finnes et innendørs basseng, et sesongbasert utendørs basseng og et spabad på hotellets område. Andre fritidsfasiliteter er et badeland (adgang inkludert), en lazy river, et dampbad og et treningssenter. Barn under 16 år har ikke adgang til svømmebasseng, treningsstudio og boblebad uten tilsyn av en voksen. Gjester under 16 år har ikke adgang til basseng, treningsstudio og boblebad. Fritidsaktivitetene som er oppført nedenfor, er tilgjengelige enten på overnattingsstedet eller i nærområdet. Avgifter kan tilkomme.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
7,7
Bra
487 vurderinger
Beliggenhet
2,7 km fra sentrum
2 966 kr
105 South Saint Mary's Street, San Antonio, TX, United States
Drury Plaza Hotel San Antonio Riverwalk ligger sentralt i San Antonio. Hvis du bor her, vil du ha 3 minutter å gå til San Antonio Majestic Theater og 5 minutter å gå til River Walk. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys begrenset parkering på stedet.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
8,9
Enestående
3677 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
1 620 kr
1501 Gaylord Trl, Grapevine, TX, United States
Hotell i Grapevine med familievennlig profil som kan friste med et spa med full service og forbindelse til konferansesenteret Dette hotellet er et røykfritt overnattingssted som tilbyr et spa med full service, et innendørs basseng og en restaurant. Wi-fi i fellesområder er inkludert. Andre fasiliteter som tilbys, er 2 barer/lounger, et døgnåpent treningssenter og en bassengbar. Rengjøring (på forespørsel) Gaylord Texan Resort & Convention Center har 1814 rom med safe med plass til bærbar PC og kaffetraktere/tekokere. Smart-TV inkluderer kabel-TV med filmkanaler, betalings-TV og Netflix. Badene har kombinert dusj/badekar, designertoalettartikler, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Dette hotellet i Grapevine tilbyr kablet internett og wi-fi mot et tillegg. Forretningsfasiliteter omfatter skrivebord og kontorstoler samt telefon. lokalsamtaler (inkludert) tilbys (restriksjoner kan gjelde). I tillegg har rommene strykejern/-brett og blendingsgardiner/gardiner. Fasiliteter tilgjengelige på forespørsel er allergitestet sengetøy og skifting av sengetøy. Rengjøring tilbys daglig. Det finnes et innendørs basseng, et barnebasseng, et sesongbasert utendørs basseng og et spabad på hotellets område. Andre fritidsfasiliteter er en lazy river, en vannsklie, en badstue og et døgnåpent treningssenter. Fritidsaktivitetene som er oppført nedenfor, er tilgjengelige enten på overnattingsstedet eller i nærområdet. Avgifter kan tilkomme.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
8,4
Enestående
703 vurderinger
Beliggenhet
2,7 km fra sentrum
3 795 kr
720 Fannin Street, Houston, TX, United States
Beliggenhet Med et opphold på Club Quarters in Houston vil du være sentralt i Houston, rundt hjørnet fra Christ Church Cathedral og kun minutter fra Houston JPMorgan Chase Tower. Dette hotellet ligger rett i nærheten av The Shops at Houston Center og Jesse H. Jones-lobbyen.Rom Føl deg som hjemme i et av de 255 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Gratis kabelbasert/trådløst internett holder deg oppkoblet, og digital-TV-programmer gir deg underholdning. Rommene har privat bad med dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner. Rommene har skrivebord og kaffetraktere/tekokere, og rengjøring tilbys daglig.Spa og andre fasiliteter Du tilbys blant annet et døgnåpent treningssenter og gratis wi-fi og concierge-tjenester. Hotellet har har dessuten TV i lobbyen og rabatt på nærliggende treningsstudio.Servering Dette hotellet har en restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. I tillegg tilbys romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.Forretningsfasiliteter og annet Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til høyhastighetsnett (via kabel), et døgnåpent forretningssenter og hurtiginnsjekking. Dette hotellet tilbyr 3 møtelokaler for ulike typer møter og eventer.
Gratis Wi-Fi
7,9
Bra
4610 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
1 244 kr

Tips når du skal bestille hotell i Texas

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Texas. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 20. juli 2024.
Billigste måned:august
Dyreste måned:Januar
Gjennomsnittspris i Texas:2 871 kr/natt
Billigste pris funnet:218 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:fredag
996 kr–10 584 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
403 kr–6 753 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Høyest rangerte Texas vanderhjem

Bla gjennom overnattingssteder i Texas, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 64 521 overnattingssteder i Texas, og data ble sist oppdatert 20. juli 2024.
Noen av de beste hotellalternativene i Texas, i følge våre brukere. Finn ut hvorfor disse hotellene ble rangert blant de beste ved å lese brukeranmeldelser.
Vis alle 64 521 hoteller
1700 Commerce Street, Dallas, TX, United States
1,0 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
1 533 kr
Gjennomsnitt per natt
555 South Lamar Street, Dallas, TX, United States
0,9 km fra sentrum
2 626 kr
Gjennomsnitt per natt
200 San Jacinto Boulevard, Austin, TX, United States
1,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 404 kr
Gjennomsnitt per natt
123 Losoya Street, San Antonio, TX, United States
0,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 467 kr
Gjennomsnitt per natt
3015 Oak Lawn Avenue, Dallas, TX, United States
2,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 184 kr
Gjennomsnitt per natt
1777 Walker Street, Houston, TX, United States
1,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
3 874 kr
Gjennomsnitt per natt
2334 North International Pkwy, Fort Worth, TX, United States
30,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 382 kr
Gjennomsnitt per natt
16641 La Cantera Parkway, San Antonio, TX, United States
23,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
4 116 kr
Gjennomsnitt per natt

De billigste hotellene i Texas (USA)

Finn rimelige overnattingssteder i Texas, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Texas helt nede i 479 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Texas, som kan bookes for denne prisen. Wingate by Wyndham Galveston East Beach er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Texas. Prisdata ble sist oppdatert 20. juli 2024
For øyeblikket er dette de hotellene i Texas med lavest pris, som vi har funnet på de valgte datoene. Prisene kan variere avhengig av datoene som er valgt, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel.
Vis alle 64 521 hoteller
1402 Seawall Boulevard, Galveston, TX, United States
1,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
479 kr
Gjennomsnitt per natt
2508 I-40 East, Amarillo, TX, United States
3,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
500 kr
Gjennomsnitt per natt
10950 Laureate Drive, San Antonio, TX, United States
16,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
502 kr
Gjennomsnitt per natt
6200 Padre Boulevard, South Padre Island, TX, United States
2,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
609 kr
Gjennomsnitt per natt
300 East 11TH Street, Austin, TX, United States
1,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
620 kr
Gjennomsnitt per natt
8710 Seawall Boulevard, Galveston, TX, United States
7,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
775 kr
Gjennomsnitt per natt
1365 Highway 124, Gilchrist, TX, United States
10,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
924 kr
Gjennomsnitt per natt
350 Padre Boulevard, South Padre Island, TX, United States
2,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 074 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Texas

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Texas, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Texas til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 20. juli 2024.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Texas, kategorisert etter hotellklasse. Vi har fremhevet de mest populære overnattingsstedene ifølge til våre brukere, samt de du får mest for pengene hos innen hver klasse.
2 stjerner eller mindre