• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Skyros

Søk etter og sammenlign Skyros hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Skyros
4. des. — 5. des.2
Skyros
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Skyros

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Skyros. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:lørdag
477 kr–3 071 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Skyros

Finn rimelige overnattingssteder i Skyros, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Skyros helt nede i 724 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Skyros, som kan bookes for denne prisen. Perigiali er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Skyros. Prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023
Disse overnattingsstedene i Skyros tilbyr den laveste prisen per natt av de vi har funnet. Dersom du er fleksibel, kan du endre dato og sammenligne priser
Vis alle 143 hoteller
Magazia, Skýros, Greece
0,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
724 kr
Gjennomsnitt per natt
Girismata Kampos, Skýros, Greece
2,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
806 kr
Gjennomsnitt per natt
Magazia, Skýros, Greece
1,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 384 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Skyros

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Skyros, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Skyros til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Skyros, kategorisert etter hotellklasse. For å gi ekstra innsikt har vi også markert de mest populære hostellene med best verdi innen hver klasse.
3 stjerner
Magazia, Skýros, Greece
724 kr
4 stjerner +
Girismata Kampos, Skýros, Greece
806 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Skyros

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Skyros for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne hoteller i Skyros, som ligger i nærheten av severdighetene du vil besøke. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om opphold i Skyros

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Skyros, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Skyros, Guinea?

    Skyros, Guinea har mye å tilby. Vurder å bo i noen av de mest populære områdene, f.eks. Skýros og Molos.

  • Hvilke er de beste hotellene i Skyros, Guinea?

    Skyros Ammos Hotel, som har fått en score på 9,1 fra 99 brukere, er et av de mest populære hotellene i Skyros, Guinea. Andre populære overnattingssteder inkluderer Perigiali som har en gjennomsnittsscore på 9,3 fra 96 brukere, og Hotel Nefeli som har en gjennomsnittsscorepå 9,0 fra 136 brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Skyros

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering