• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Sikinos

Søk etter og sammenlign Sikinos hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Sikinos
11. des. — 12. des.2
Sikinos
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Sikinos

Finn kjente overnattingssteder i Sikinos, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 40 hoteller i Sikinos, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sikinos er .
Disse hotellene i Sikinos opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Brukere kan bruke filtrene til å avgrense søket ytterligere.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Alopronia, Alopronia, Greece
Porto Sikinos Hotel ligger i det naturskjønne området i Alopronoia, de tilbyr både tradisjonelle rom, solterrasse, gratis Wi-Fi på offentlige områder og safe. De har også bibliotek, roomservice og skranke for leiebil.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,0
Enestående
69 vurderinger
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
937 kr

Hvor bør du bo i Sikinos

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Sikinos for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Sikinos du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for eiendommen.

Fakta om opphold i Sikinos

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Sikinos, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Sikinos?

    Når du besøker Sikinos, bør du vurdere å sjekke ut Sikinos, one de mest etterspurte områdene.

  • Hvilke er de beste hotellene i Sikinos?

    Porto Sikinos Hotel, som har fått en score på 9,0 fra 69 brukere, er et av de mest populære hotellene i Sikinos. Andre populære overnattingssteder inkluderer Stegadi Apartments Sikinos som har en gjennomsnittsscore på 9,2 fra 107 brukere, og Superb view House-Sikinos Island-Chorio som har en gjennomsnittsscorepå 9,4 fra 13 brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Sikinos

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering