• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Sfakia

Søk etter og sammenlign Sfakia hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Sfakia
11. des. — 12. des.2
Sfakia
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Sfakia

Finn kjente overnattingssteder i Sfakia, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 201 hoteller i Sfakia, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sfakia er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Sfakia med størst etterspørsel. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Loutro, Loutro, Greece
Oasis Hotel Loutro ligger i det pittoreske området i Loutro, de tilbyr både komfortable rom, turistinformasjon, roomservice og billettservice. Rett ved stranden, ligger det ypperlig til for dem som ser etter en stille og rolig strandferie.
Beliggenhet
0,0 km fra sentrum
730 kr
Chora Sfakion, Sfakia, Greece
Samaria Hotel Sfakia har en fin beliggenhet i Hora Sfakion og byr på gratis transport til og fra Chania internasjonale lufthavn, samt gratis Wi-Fi. De har også bagasjeoppbevaring, skranke for leiebil og solterrasse.
Gratis Wi-Fi
Parking
9,0
Enestående
804 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
959 kr
Loutro, Loutro, Greece
Kyma ligger i det pittoreske området i Loutro, de tilbyr både komfortable rom, separat røykeområde. Rett ved stranden, ligger det ypperlig til for dem som ser etter en avslapende strandferie.
Gratis Wi-Fi
Beliggenhet
0,0 km fra sentrum
577 kr

Tips når du skal bestille hotell i Sfakia

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Sfakia. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:søndag
820 kr–2 119 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hvor bør du bo i Sfakia

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Sfakia for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Sfakia, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om opphold i Sfakia

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Sfakia, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Sfakia?

    Våre reisende foretrekker å bo på steder som Loutro, Sfakia og Frangokastello når de besøker Sfakia.

  • Hvilke er de beste hotellene i Sfakia?

    Et av de mest populære hotellene i Sfakia, er The Authentic Village Boutique Hotel som er vurdert av 1 058 brukere, og som for øyeblikk har en score på 9,6/10. Andre steder med høye scorer inkluderer Hotel Stavris og Taverna Akrogiali som brukerne våre har gitt scorene 7,3/10 og 8,9/10.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Sfakia

Utforsk disse byene i
Planlegger du å utforske dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering