Hoteller i Serifos

Søk etter og sammenlign Serifos hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Serifos
9. mar. — 10. mar.2
Serifos
lø. 9.3.
sø. 10.3.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Serifos

Finn kjente overnattingssteder i Serifos, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 251 hoteller i Serifos, og prisdata ble sist oppdatert 2. mars 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Serifos er .
Disse hotellene er blant de mest populære overnattingsstedene i Serifos. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Serifos.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Livadi, Serifos, Serifos, Greece
Dette komfortable hotellet i Livadi byr på gratis Wi-Fi, i tillegg til ekspress inn- og utsjekking og massasje. De tilbyr også skranke for leiebil, en portner og safe.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,9
Enestående
97 vurderinger
Beliggenhet
1,7 km fra sentrum
542 kr
Vagia, Vagia, Greece
Coco-Mat Eco Residences Serifos byr på 3-stjerners innkvartering, pluss ekspress inn- og utsjekking, gratis Wi-Fi på offentlige områder og massasje. De tilbyr også bagasjeoppbevaring, en portner og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,9
Enestående
20 vurderinger
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
2 705 kr

Tips når du skal bestille hotell i Serifos

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Serifos. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 2. mars 2024.
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:mandag
884 kr–1 467 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hvor bør du bo i Serifos

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Serifos for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 2. mars 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Serifos du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for eiendommen.

Fakta om opphold i Serifos

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Serifos, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 2. mars 2024.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Serifos?

    Serifos, Livadi og Vagia er blant stedene som flest reisende foretrekker å bo når de besøker Serifos.

  • Hvilke er de beste hotellene i Serifos?

    Det finnes mange hoteller i Serifos med høye scorer. Ett av dem er Serifos Sunset, som for øyeblikket har en score på 9,2. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Hotel Asteri og Cristi Rooms, som også kan være gode overnattingsalternativer i Serifos.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Serifos

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering