• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Rovigo

Søk etter og sammenlign Rovigo hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Rovigo
4. des. — 5. des.2
Rovigo
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Rovigo

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Rovigo. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:lørdag
901 kr–1 293 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Rovigo

Finn rimelige overnattingssteder i Rovigo, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Rovigo helt nede i 1 152 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Rovigo, som kan bookes for denne prisen. Hotel Capital er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Rovigo. Prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023
Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i Rovigo for øyeblikket. Dersom du er fleksibel på reisedatoer, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle 1 041 hoteller
Viale Porta Adige 45, Rovigo, Veneto, Italy
1,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 152 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Rovigo

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Rovigo for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Rovigo, og områdene du planlegger å besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Rovigo

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Rovigo, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Rovigo?

    Rosolina, Rovigo og Rosolina Mare er blant stedene som flest reisende foretrekker å bo når de besøker Rovigo.

  • Hvilke er de beste hotellene i Rovigo?

    Residence Sabbia E Mare, som har fått en score på 9,1 fra 391 brukere, er et av de mest populære hotellene i Rovigo. Andre populære overnattingssteder inkluderer Apartment Near the Beach and the Centre of Rosolina Mare som har en gjennomsnittsscore på 8,0 fra 10 brukere, og Appartamento da Simone a Rosolina Mare som har en gjennomsnittsscorepå 8,0 fra 43 brukere.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering