• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Rieti

Søk etter og sammenlign Rieti hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Rieti
29. nov. — 30. nov.2
Rieti
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Rieti

Finn kjente overnattingssteder i Rieti, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 670 hoteller i Rieti, og prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Rieti er .
Følgende hoteller er blant de mest ettertraktede i Rieti. Brukere kan bruke filtrene til å avgrense søket ytterligere.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Piazza Cesare Battisti 14, Rieti, Rieti, Italy
Albergo Quattro Stagioni ligger i Rieti og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder og et boblebad. Det ligger perfekt til for de som ønsker å besøke lokale attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,0
Enestående
566 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
726 kr
Via Dei Salici, 46a, Rieti, Rieti, Italy
Dette komfortable hotellet i Rieti tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til ekspress inn- og utsjekking og et svømmebasseng. Det ligger perfekt til for de som vil se populære turistattraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,2
Enestående
607 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
555 kr

Tips når du skal bestille hotell i Rieti

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Rieti. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:lørdag
813 kr–1 215 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Rieti

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Rieti, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Rieti til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
En oversikt over gjennomsnittlig pris per hotellklasse i Rieti. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver klasse.
3 stjerner
Via Dei Salici, 46a, Rieti, Rieti, Italy
555 kr
4 stjerner +
Piazza Cesare Battisti 14, Rieti, Rieti, Italy
726 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Rieti

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Rieti for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Enten du reiser til Rieti i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Rieti

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Rieti, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Rieti?

    I Rieti finnes det en rekke steder som er verdt å besøke. Rieti, Castel di Tora og Leonessa er noen av de mest populære blant brukerne våre.

  • Hvilke er de beste hotellene i Rieti?

    Hotel Cavour er et veldig populært hotell i Rieti med en score på 8,4 fra 424 vurderinger. Grande Albergo Quattro Stagioni (8,0 fra 566 vurderinger) og Il Capitello (9,0 fra 137 vurderinger) er også hoteller i Rieti med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering