• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Pordenone

Søk etter og sammenlign Pordenone hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Pordenone
11. des. — 12. des.2
Pordenone
ma. 11.12.
ti. 12.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Pordenone

Finn kjente overnattingssteder i Pordenone, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 345 hoteller i Pordenone, og prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Pordenone er .
Disse hotellene er blant de mest populære stedene å bo blant brukere som besøker Pordenone. Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Viale Martelli 1, Pordenone, Pordenone, Italy
Palace Hotel Moderno byr på 4-stjerners innkvartering i Pordenone. De tilbyr gratis Wi-Fi, et boblebad og en badstue.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,6
Enestående
456 vurderinger
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
1 057 kr
Piazza C. Costantini 6, Pordenone, Pordenone, Italy
En kort spasertur Pordenone Railway Station ligger Albergo Residence Italia Vintage Hotel som byr på en praktisk beliggende base for de som besøker Pordenone. I nærheten vil du finne mange populære barer, lokaler og restauranter.
Gratis Wi-Fi
Parking
Airport shuttle
7,5
Bra
155 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
839 kr
Vicolo Mario Dal Fabbro 1, Sacile, Pordenone, Italy
Hotel Italia Sacile ligger i Friuli–Venezia–Giulia vinregion, og er perfekt for de som vil besøke de populære vingårdene i regionen. De har også gratis Wi-Fi på offentlige områder, svømmebasseng og ekspress inn- og utsjekking.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,5
Enestående
227 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
752 kr

Tips når du skal bestille hotell i Pordenone

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Pordenone. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:tirsdag
892 kr–1 483 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Høyest rangerte Pordenone vanderhjem

Bla gjennom overnattingssteder i Pordenone, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 345 overnattingssteder i Pordenone, og data ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Våre brukere vurderte disse hotellene i Pordenone som blant de beste stedene å bo på. Sørg for å lese hotellbeskrivelser og -anmeldelser for å finne det riktige overnattingsstedet for deg.
Vis alle 345 hoteller
Via Mazzini 43, Pordenone, Pordenone, Italy
0,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
915 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Pordenone

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Pordenone, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Pordenone til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Vi har kommet over følgende hoteller i Pordenone med forskjellige pris- og klassealternativer. Du finner også de mest populære, og de overnattingsstedene som gir mest for pengene innenfor hver klasse.
3 stjerner
Piazza C. Costantini 6, Pordenone, Pordenone, Italy
839 kr
4 stjerner +
Viale Martelli 1, Pordenone, Pordenone, Italy
1 057 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Pordenone

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Pordenone for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Pordenone, og områdene du planlegger å besøke. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om opphold i Pordenone

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Pordenone, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 10. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Pordenone?

    Våre reisende foretrekker å bo på steder som Pordenone, Piancavallo og Sacile når de besøker Pordenone.

  • Hvilke er de beste hotellene i Pordenone?

    Et av de mest populære hotellene i Pordenone, er Best Western Plus Park Hotel Pordenone som er vurdert av 1 190 brukere, og som for øyeblikk har en score på 9,0/10. Andre steder med høye scorer inkluderer Hotel Montereale og Country House Due Fiumi som brukerne våre har gitt scorene 8,5/10 og 9,1/10.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering