• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Massa-Carrara

Søk etter og sammenlign Massa-Carrara hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Massa-Carrara
29. nov. — 30. nov.2
Massa-Carrara
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Massa-Carrara

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Massa-Carrara. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 28. November 2023.
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:søndag
1 357 kr–2 191 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Massa-Carrara

Finn rimelige overnattingssteder i Massa-Carrara, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Massa-Carrara helt nede i 1 111 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Massa-Carrara, som kan bookes for denne prisen. Cà Del Moro Resort er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Massa-Carrara. Prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023
Disse overnattingsstedene i Massa-Carrara tilbyr den laveste prisen per natt av de vi har funnet. Prisene svinger vanligvis avhengig av datoene som er valgt, stjernerangeringen på hotellet og hotellets beliggenhet.
Vis alle 1 631 hoteller
Via Bellotti 2, Montelungo Superiore, Tuscany, Italy
7,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 111 kr
Gjennomsnitt per natt
viale Marina 191, Montignoso, Tuscany, Italy
5,3 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
1 132 kr
Gjennomsnitt per natt
Via Giardini 13, Massa, Tuscany, Italy
4,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
1 143 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Massa-Carrara

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Massa-Carrara for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Massa-Carrara du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Massa-Carrara

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Massa-Carrara, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Massa-Carrara?

    I Massa-Carrara finnes det en rekke steder som er verdt å besøke. Massa, Marina di Massa og Carrara er noen av de mest populære blant brukerne våre.

  • Hvilke er de beste hotellene i Massa-Carrara?

    Hotel Patrizia (7,0/10 basert på 145 vurderinger), Hotel Stella Della Versilia (8,8/10 basert på 1 931 vurderinger), og Hotel Villa Undulna - Terme Della Versilia (8,5/10 basert på 538 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i Massa-Carrara.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering