• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Mantova

Søk etter og sammenlign Mantova hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Mantova
4. des. — 5. des.2
Mantova
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Mantova

Finn kjente overnattingssteder i Mantova, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 770 hoteller i Mantova, og prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Mantova er 992 kr/natt.
Dette er noen av hotellene i nærheten av Mantova med størst etterspørsel. Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Strada Peschiera 73/2, Ponti sul Mincio, Mantova, Italy
Dette historiske hotellet blander gammeldags sjarm med moderne fasiliteter, og tilbyr blant annet et boblebad, en badstue og et utendørs svømmebasseng. Her tilbys 4-stjerners rom med aircondition.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,4
Enestående
315 vurderinger
Beliggenhet
1,0 km fra sentrum
1 173 kr
Via Broletto 24, Mantua, Mantova, Italy
Ca' Delle Erbe Residenza holder til i hyggelige omgivelser i Mantova. De byr også på ekspress inn- og utsjekking, en takterrasse og gratis Wi-Fi på offentlige områder.
Gratis Wi-Fi
9,0
Enestående
1144 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
1 596 kr
via Leon d'Oro 9, Mantua, Mantova, Italy
Mantova Railway Station ligger en liten spasertur fra La Residenza Leon D'Oro, som tilbyr reisende en komfortabel og praktisk beliggende base i Mantova. Overnattende kan også benytte seg av det trådløse nettverket helt gratis.
Gratis Wi-Fi
8,6
Enestående
1008 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
864 kr
Via Dellartigianato 5/d, Suzzara, Mantova, Italy
Dette moderne hotellet ligger noen minutter med bil fra Gonzaga og de kan by et boblebad. De har også gratis Wi-Fi på offentlige områder, møterom og ekspress inn- og utsjekking.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,4
Bra
263 vurderinger
Beliggenhet
2,9 km fra sentrum
907 kr

Tips når du skal bestille hotell i Mantova

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Mantova. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Billigste måned:februar
Dyreste måned:Januar
Gjennomsnittspris i Mantova:992 kr/natt
Billigste pris funnet:459 kr/natt
Billigste dag:mandag
Dyreste dag:søndag
822 kr–1 273 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
813 kr–1 132 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Mantova

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Mantova, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Mantova til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
En oversikt over gjennomsnittlig pris per hotellklasse i Mantova. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver klasse.
2 stjerner eller mindre
via Leon d'Oro 9, Mantua, Mantova, Italy
864 kr
4 stjerner +
Strada Peschiera 73/2, Ponti sul Mincio, Mantova, Italy
1 173 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Mantova

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Mantova for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne hoteller i Mantova, som ligger i nærheten av severdighetene du vil besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Mantova

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Mantova, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Mantova?

    Mantova har mye å tilby. Vurder å bo i noen av de mest populære områdene, f.eks. Virgilio, Mantua og Castiglione delle Stiviere.

  • Hvilke er de beste hotellene i Mantova?

    Hotel Dei Gonzaga er et veldig populært hotell i Mantova med en score på 7,9 fra 2 054 vurderinger. Best Western Hotel Cristallo (8,1 fra 1 699 vurderinger) og B&B Hotel Mantova (8,4 fra 1 479 vurderinger) er også hoteller i Mantova med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering