• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Lodi

Søk etter og sammenlign Lodi hoteller fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Lodi
4. des. — 5. des.2
Lodi
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Lodi

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Lodi. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:torsdag
861 kr–1 366 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Billigste hoteller i Lodi

Finn rimelige overnattingssteder i Lodi, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Lodi helt nede i 569 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Lodi, som kan bookes for denne prisen. Affittacamere Trattoria Del Cristo er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Lodi. Prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023
For øyeblikket er dette de hotellene i Lodi med lavest pris, som vi har funnet på de valgte datoene. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene om du er fleksibel på dato, for å sammenligne priser.
Vis alle 75 hoteller
Via Del Cristo 40, Lodi, Lodi, Italy
16,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
Klimaanlegg
569 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Lodi

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Lodi for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Lodi, og områdene du planlegger å besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Lodi

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Lodi, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilket er det beste overnattingsstedet i Lodi?

    Brukerne foretrekker å bo i områder som Lodi, Casalpusterlengo og Codogno. Vurder å sjekke ut disse områdene når du søker etter et sted å bo.

  • Hvilke er de beste hotellene i Lodi?

    Et av de mest populære hotellene i Lodi, er Hotel Nord som er vurdert av 1 457 brukere, og som for øyeblikk har en score på 8,6/10. Andre steder med høye scorer inkluderer Hotel Sesmones og B&B La Borasca som brukerne våre har gitt scorene 8,9/10 og 8,3/10.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering